neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: GameHunter - 13 Eylül 2012, 13:12:52

Hayır şikayet ettiğimden değil, 0,0005 cent yani neredeyse balance bile artmıyor direkt reflerin tıklamasından. İster istemez şikayet ediyor insan.

Clicksense çok daha az kazandırıyor, benim gibi vaktinin büyük bölümü monitör başında geçenler için alternatifleriniz varsa alabilirim.

Zaten büyük kazançlar değil eğlence olsun diye başladım. Aylık 30-50$ getirisi olsa yeter.
Hoşgeldin öncelikle foruma..

C.sense ve neodan sonra şeçeneğin azalıyor ama
Ptcbox ve Clickinadsformoney birde 33 grubu kalıyor geriye
tabi ref bulabilirim diyorsan..
Bol kazançlar..

ElisaMcCline

PTCBox ta ref olmadan da bunlar yapılabilir ama yatırım gerekiyor.
Forumda upg aldığında komisyon geliri iade edenler var düşünürseniz biraz inceleyin.

hakanatik01

DIKKATT!!! 0,12lk görevi kaçıramayın resimli olana Good olmayana offtopic deyip geçin:) iyi kazandırıyor.bitsin gelicem tekrar uyarmak için geldim isteyen dediğim gibi resimliye good match resimsize offtopic deyip geçsin daha atılmadım devem etmem lazım:)
3 dolar aldım ben daha da devam ediyor:) %88 düştüm ama dediğim gibi vakit harcamıyorum good match ve offtopic diyorum sadece

hakanatik01

Umarım herkes yakalamıştır yada tekrar gelir bittii görev:) paramı çekem :g :g

edit:Daha yeni ödedik 4 gün bekle sonra gel dediler :g

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Eylül 2012, 22:39:40
Umarım herkes yakalamıştır yada tekrar gelir bittii görev:) paramı çekem :g :g

edit:Daha yeni ödedik 4 gün bekle sonra gel dediler :g

Teşekkürler Hakan bende ilk defa denedim bu işi görev devam ediyor bende %100 başarı 0.60$ kazanç ile gidiyorum daha.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yeni gelmiş teşekkürler uyarınca baktım bende de 1200 tane var şimdi:) devam edeyim bende :y

enderege

%90 başarı ile devam ediyorum ve 0.24$ da bonus verdi!...???  :D

enderege

ElisaMcCline

Walla Hakan, ben de ilk defa denedim.. hatta yapmayacaktım, Enderege nin gazıyla denedim :D

Teşekkürler :) :y

hakanatik01

değimiş olabilir sistem şimdi dikkatli olun o denk geldi sanırım bende yapamazdım normalde bu görevi %81'e düştüm sorry oldum :)düşmelerimin çoğuda resim göstermedi benim bilgisayarda ama resim varmış meğer eklentilerden falan bazı resimleri açmadı sanırım bende resim yok diye offtopic deyip geçtim.
Ama yeni gelen 1200lük sanırım bu sistemle gitmiyor olabilir dikkatli olun hiç yapamıyorsanız yapıcak birşey yok offtopic-goodmatch devam :g :g
6$ aldım ama :g :g

tahminime göre bu öyle denk geldi 2-3 gündür vardı bu görev herkes uygunolmayan great match olanları yapınca ellerinde bu kalmıştı sanırım bizde denk geldik.birde clixsenseden deniyecem ben :g