neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2013, 12:33:49
ben neo kıyaslaması yapmadım fark ettiyseniz..Ben sadece clixsenseteki bilginiz yanlıştı onu düzeltmek için yazdım..

yanlış değil sadece premiuma özel gelecek 0.02 lik reklamlarda dahil gün içinde baya reklam gelecektir hadi diyelim site battı 1 sene boyuncada direndiler drogba nın premiumunu çıkartalım diye:D kapamadılar siteyi :D ben yine o 2 doları 50  clixgrid i 5 sn süreyle tıklama konforuna sayarım. neo da ki 45 dolar kaybı neye sayacaz peki ? kuruşu kuruşuna olmasada benim hesabım kısmen doğru :) yani mucizeler dahilinde ancak 2 dolar zarar edersiniz  clixence sitesinde. neo lokomotiftir sonuçta o ayrı alanında en başarılı olmuş site ama sistemi şu an kullanıcıya fazla  karlı değil malesef daha doğrusu riskli? yani atığın taş ürkütüğün kurbağaya değmez denirya öyle kendini böyle sitedeki botları kim yönetiyorsa onun kollarına teslim edicen ve beklicen işte birde 1000 lerce dolar yatıracan tabi.

drogba

sana katılıyorum hakan ama piyasası malum bu işlerin. adam yarın bir vurgun yapıp siteye tadilatayız tabelasını asarsa kim şaşırabilir ? yoksa şu an için en karlısı probux ama en güvenilir ve en fazla kullanıcı sayısı olan 2 sitede neo ve clixense şu an.

FilmsizKalma

ya işi iyice neoyu kötülemeye getirdiniz.. Ben 2 sinde de adprize ve clixgrid tıklamıyorum..
Madem iyice clixsensi savundunuz..
neodaki adprize içinden çıkan golden lar, 50$ 25$ lar 10$ lar 10000 pointler bir avuç forumumuz da bile kaç kişiye çıktı?? 
Neodanun taaskımı daha karlı clixsensenin mi? neonun %12 bonusu ??  Neoda tıklamalrınızla biriken pointlerde ref uzatmalarınız??  Bunlar ne arkadaşım??

Clixsense te 5$ kazanan oldumu forumdan olduysada hatırlamıyorum ? 0.10$ larla 2 3 günde 1 kişiye...

clixsensete çıkan ekstra reklamlar demişssiniz? bu reklamlar neoda çıkmıyormu arkadaşım..Tıkladığım zamanlarda bayağı çıkıyordu..

Herşeye kendi çerçevenizden bakmayın..  Not Neobuxa şu anda tıklamıyorum bile. hiçte sevmem kendisini.. Ama bir tarafta birşeyleri karalayacaksanız bunları düşünün.

1000lerce dolar şu anda yatırmadan golden olup ayda 100$ cashout yapıyorum diyen birinin mesajı bir arkasayfada

drogba

ne karalicam neo yu :D:D:D:D sen 2 doların hesabını yaptın diye bende hasap yaptım.artı ben şu çıkarsa bu çıkarsa diye hesap yapmadım kimse şans oyunundan para çıkablir diye 70 dolar yatırmaz.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: drogba - 07 Mart 2013, 13:15:31
ne karalicam neo yu :D:D:D:D sen 2 doların hesabını yaptın diye bende hasap yaptım.artı ben şu çıkarsa bu çıkarsa diye hesap yapmadım kimse şans oyunundan para çıkablir diye 70 dolar yatırmaz.

Sıknıtı yatırmadanda çıkması..Umarım anlaşabilmişizdir..İlla golden olmak gerke değil adprize için

drogba

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2013, 13:16:52
Sıknıtı yatırmadanda çıkması..Umarım anlaşabilmişizdir..İlla golden olmak gerke değil adprize için

yatırımdan tıklamaya nerden geçtin onu anlamadım biz yatırımdan ve geri dönüşlerinden bahsediyoruz. buyur tıkla yani kim diyo tıklama diye bende günde 3-4 tıklayıp bırakıyorum çıkarsa allah bereket versin. bir 50 dolarda bana çıksa fena olmaz yani.

ElisaMcCline

Bu iki siteyi kıyaslamak gibi tuhaf bir duruma girmeyeceğim kimse kusura bakmasın..
Sadece her ikisinde de birden fazla kazanç yöntemleri var, ortak olanlar kıyaslanabilir.
Sonuçta toplamda hangisinin daha üstün olduğunu söyleme gafletinde bulunan kişi sadece birşeyleri atlıyordur.

Farklı şekillerde işleyen ve kazançlar sunan iki sitedir.
Adminlerini rakip görenler bence en saf enayilerdir .. Heralde en büyük paraları biribirilerinden kazanmışlardır.

@drogba,
mesajlarımın tamamını okursan, tekrar tekrar aynı şeyllere cevap yazmama gerek kalmaz...

1- istisna diyebileceğin tek bir kişiden bahsetmedim...
2- DR lerin ne kadar az sağdık olduğu konusunda ağlamak gibi bir derdim yok ki sana detay vereyim.
3- 1200-1300 dolar arası yatırım yaptım... Keşke sen de yapsaydın zamanında diyelim. 6 ay kadar sonra paramı çıkardım.. Yıllardır da kaymağını yiyorum.
En az kazandırdığı dönemde ayda bir 100$ olan net kazancımı çekiyorum... 1 kuruş recycle ücreti, ref salım ücreti, reklam harcamam yok.
Hiçbir şekilde çekilen paradan tek kuruş geri yatırım yok.
Hadi o zaman şu çok daha iyi kazandıran sitede seni de görelim.
Kazandıran şeyin site değil, siteye uygun stratejinin sana uygun olup olmadığını anladığında artık işi öğrenmiş olacaksın.

Gerçek bir site-strateji değerlendirmesi mi istiyorsun:
Birilerinin sırtına basarak para kazanmak bana göre değil mesela ;) Task de yapamadığıma göre, csense bana uygun değil.
Benim csense i sevmiyor olmam, onu daha az kazandıran yada daha kötü bir site yapmıyor.

f1b0n4cc1

neobux demek direct referans demek , task yap demek , standart isen yalnız kal demek . golden isen golden pack isen 240 gün extend demek , eyy bu uzun yolun yolcusu , neobux demek, jorm demek , avg düşük deyine forumdan ban yemek demek , sonra jorm yüzünden günaha girmek demek , küfür tazelemek demek . sonrası belli, dinlemek sessizliğin sesini , çaresizliğini yeni golden olanların . elin gitmez klavyeye , yapma kardeş demeye ki düşman kesilirler parası çoktan ödendiği için . bir derin vadide gece yürümek demek neobux , sabah olmasını beklersin , başını kaldırsın güneş , bir tebessüm etsin avg ler , sonra amansız gelir gece , düşer avgler kabus gibi , sen de yok olursun , yaşlanırsın . neobux demek , umutsuzca stats paylaşanları izlemek demek , herbiri bir bir yok olacak ordan .neobux demek reklam ver demek , neobux demek AdAlert kur , reklamı izle ve umut bağlama demek . Neobux demek , 100 ref kirala golden ol 240 gün uzat ve tekrar 100 ref alıp onları 240 gün uzatacak paran oluncaya kadar ölüm sessizliğine bürün demek . Sonra avının üstüne atlayan kurt misali , ikinci kez 100 ref kirala 240 gün extend et ve gecenin karanlığında sessizce tekrar güçlenmek için bekle demek.Senki daha başlardasın , bilmezsin acısını 2 ref kiralama saatinde 300 ref kiralayacam diye klavye eskitmeyi , pazar günü ayakta olmayı safari browser kurmayı ve bilgisayarının saatinde saniye takip etmeyi ve 12 ye vurduğunda ref için saldırmayı

Neobux demek bitmeyen nostalji demek

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 07 Mart 2013, 13:27:00
neobux demek direct referans demek , task yap demek , standart isen yalnız kal demek . golden isen golden pack isen 240 gün extend demek , eyy bu uzun yolun yolcusu , neobux demek, jorm demek , avg düşük deyine forumdan ban yemek demek , sonra jorm yüzünden günaha girmek demek , küfür tazelemek demek . sonrası belli, dinlemek sessizliğin sesini , çaresizliğini yeni golden olanların . elin gitmez klavyeye , yapma kardeş demeye ki düşman kesilirler parası çoktan ödendiği için . bir derin vadide gece yürümek demek neobux , sabah olmasını beklersin , başını kaldırsın güneş , bir tebessüm etsin avg ler , sonra amansız gelir gece , düşer avgler kabus gibi , sen de yok olursun , yaşlanırsın . neobux demek , umutsuzca stats paylaşanları izlemek demek , herbiri bir bir yok olacak ordan .neobux demek reklam ver demek , neobux demek AdAlert kur , reklamı izle ve umut bağlama demek . Neobux demek , 100 ref kirala golden ol 240 gün uzat ve tekrar 100 ref alıp onları 240 gün uzatacak paran oluncaya kadar ölüm sessizliğine bürün demek . Sonra avının üstüne atlayan kurt misali , ikinci kez 100 ref kirala 240 gün extend et ve gecenin karanlığında sessizce tekrar güçlenmek için bekle demek.Senki daha başlardasın , bilmezsin acısını 2 ref kiralama saatinde 300 ref kiralayacam diye klavye eskitmeyi , pazar günü ayakta olmayı safari browser kurmayı ve bilgisayarının saatinde saniye takip etmeyi ve 12 ye vurduğunda ref için saldırmayı

Neobux demek bitmeyen nostalji demek

Hahaha, amma boş tarafı varmış bu bardağın :D Bir de dolu tarafından bakalım mı :D

Neobux demek, direk refe ihtiyacın olmadan da para kazanabilmek demek. Kimsenin üstüne basmadan :)
Hiçbirşey yapmadan, sadece 8 ayda bir reflerini uzatıp yan gelip yatarak, Ayda net 100$ kâr demek... ( ben birikenlerle birkaç günde 1 tanesini uzatıyorum artık :) )
Neobux demek adalert e ihtiyacın olmadan da kazanabilmek demek :) Reklam tıklamak için başında bekleyemem kimse kusura bakmasın demek :)
Standart olsan da yanlız değilsin, golden ya da 50$ bir anda çıkabilecek demek :)

Paradan daha önemlileri de var... :)
Bana göre gerçek anlamda neobux; tüm kurallar ve kontrol kendisinde olan bilgisayara karşı satranç oynamak ve yenmek demek  (ok) ... :)
Kazandığım paradan daha çok bu yüzden haz almak, yılmadan onun açıklarını bulup altetmek ve bundan büyük haz almak demek  (ok) :)
Yakınımdaki arkadaşlarımın, dostlarımın hiçbir beklentisi ve onlara vaadim olmamasına rağmen beni desteklemeleri demek  (ok) :)

ElisaMcCline

1-7 Mart Adprize kazancım ...

Today at 11:47    You've won an AdPrize: $0.50 added to your Main Balance.
2013/03/05 at 11:17    You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.
2013/03/03 at 21:08    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.
2013/03/02 at 14:44    You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.
2013/03/01 at 13:02    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.