neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

sadece task çözenler benimle ortaklık kurup clixenseden daha fazla kazanabilirler :) neo da ref olayını düşünmeyenler için söylüyorum bunu zaten ancak ulti. vs olursan oda belki bişiler çıkartıyorsun. yani bir atasözümüz var bu iş için neo da atı alan üsküdarı geçti. clixensedede alt üyelerinden ne gelip gitiğini en azından kontrol altında tutabilirsin bide böyle bir avantajı var. dediğim gibi task ile bol bol uğraşanlar clixensede benim teklifimi değerlendirsin.

hakanatik01

Neo olarak genellemek yanlış olur bence tüm siteler için durum aynıdır probuxta bot değilmi? :) yada bot olmayan bir site varmı sadece DR bot değildir kalan sitelerin %98'i  adminlerin botları ve insafındadır;ki benim fikrim katılırsınız katılmazsınız bilemem ama bot olması benim öncelikli tercihim olur :) insanoğlu daha çabuk sıkılıp bırakıyor [arkadaşınız yada eşiniz dostunuz değilse] 1-2 gün tıklayıp ayrılıyor çoğu DR dediğimiz.;  bot olmayan refler :)

drogbanın teklifte güzel değerlendirin görev yapabiliyorsanız  :y  ;)

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mart 2013, 18:01:24
Neo olarak genellemek yanlış olur bence tüm siteler için durum aynıdır probuxta bot değilmi? :) yada bot olmayan bir site varmı sadece DR bot değildir kalan sitelerin %98'i  adminlerin botları ve insafındadır;ki benim fikrim katılırsınız katılmazsınız bilemem ama bot olması benim öncelikli tercihim olur :) insanoğlu daha çabuk sıkılıp bırakıyor [arkadaşınız yada eşiniz dostunuz değilse] 1-2 gün tıklayıp ayrılıyor çoğu DR dediğimiz.;  bot olmayan refler :)

yanılıyorsun hiç bir premium alt üye  tıklmayı bırakmaz. neoda 70 mi 90 mı ne öyle ucuk bir rakam. cilixensede 17 dolar sadece ve bu makul yatırımı yapanda hem tıklar hemde arkadaşlarını teşvik eder. hatır gönül için veya hevesle denemek için gelen normal üyelerin bırakması doğaldır. zararı olmaz çünkü önemli olan premium alt üyeler ;) neodada bot kiraladığında anca kedinin yumakla oynadığı gibi oyun oynuyorsun sonra dönüp bir bakmışın  ne verdiysen onu almışın giden zaman olmuş. eskiden belki iyi kazandırıyordu ama şu an değil.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mart 2013, 18:01:24

:y
Kendini bilen ve bir kısmı aramızda olan arkadaşları dışında tutarak...

Kiralık reflerim DR lerim gibi tıklasaydı batmıştım ben... DR lerim kiralık reflerim gibi tıklasaydı da PTC alemi bir milyoner çıkarmış olurdu :)

Alıntı yapılan: drogba - 06 Mart 2013, 19:37:01
yanılıyorsun hiç bir premium alt üye  tıklmayı bırakmaz.
Çok ilginç :)

Csense den bir refim...
Premium
since:20 Apr 2012
Last click:18 May 2012

ayrıca, şu mesajı biraz daha dikkatli okuyun, bu sitede premium (gold) 70$
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/probux-%28stats%29-istatitikleri/msg90030/#msg90030

Bunun dışında en az 2 adet benim neoda direk refim gol iken bıraktı, ve başka bildiklerim de var.

neoda 70 mi 90 mı ne öyle ucuk bir rakam. cilixensede 17 dolar sadece ve bu makul yatırımı yapanda hem tıklar hemde arkadaşlarını teşvik eder. hatır gönül için veya hevesle denemek için gelen normal üyelerin bırakması doğaldır. zararı olmaz çünkü önemli olan premium alt üyeler ;)
Bilmiyorsanız söyleyeyim, Csense de ref gelirlerini almak için tıklama zorunluluğu yoktur. Sizin gibi biraz ref yapıktan sonra, kendisi yattığı yerden para almayı tercih ederse kızmayın niye tıklamıyor diye sonra ;)

neodada bot kiraladığında anca kedinin yumakla oynadığı gibi oyun oynuyorsun sonra dönüp bir bakmışın  ne verdiysen onu almışın giden zaman olmuş.

Csense de ref bulamayan bir sürü kişi var, üstelik reklam harcamaları da yapmalarına rağmen. Büyük reklam yapanlar birşeyler kazanıyor, ama biraz da şanslı olmalılar.
Ref bulamayanlar da kendi tıklarıyla da aynı yumakla oynuyorlar zaten...

eskiden belki iyi kazandırıyordu ama şu an değil.

hehe, biz eski cashoutları mı paylaşıyoruz yani. Paylaşırken gazoz kapağı diyoruz ama öyle sanmıyorsunuz değil mi cashout ile neodan gelenleri :)
Her ay bir 100lük çekiyorum, bunun 12$ ı DR geliri ... Az diye düşünmemiştim hiç :)

Ben şuraya bırakayım da, artışı siz takip edin o zaman.... ;) Yoksa ben mi küçük şeylerle mutlu oluyorum :)
                                                                  [IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/usefull/point_here_animated.gif[/img]

[IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=elisamccline&u3=1045362[/img]

drogba

istisnalar kaideyi bozmaz 1 refiniz tıklamıyor adam öldümü kaldımı belli değil belki :) tıklayanları sayın madem kaç premium üyeliği olan refiniz tıklıyor clixsense sitesinde? yani kaç premium alt üyeniz var  ve kaçı tıklıyor istikrarlı bir şekilde?

clixencede sadece günlük reklamları tıklayarak verdiğiniz 17 doları çıkartmanız garanti peki neoda bu garanti var mi? hadi 10 direct alt üyeniz birden bıraktı tıklamayı kiralık botlarda tıklamıyor ? neoda zaten foruma bakarsanız "anca çıkarttım goldeni veya 1 sene tıkladım yerimde saydım" zararım şu falan birsürü yazı okursunuz malesef. kabul edelim clixcense şu an neo dan iyi kazandırıyor :) he 1000 dolar  yatıracak olsam zati neo ya veya herhangi bir tıkla kazan türü siteye yatırmam şahsi fikrim. siz zamanında bu paraları yatırdınız diye biliyorum şimdi sadece golden takılıyor olablirsiniz bilmiyorum.

hakanatik01

dediğinizde bir kısım haklı olabilrisiniz ama misal ben premiumum ustam olmasa upline'ım bırakırım tıklamayı zaten ilk aldığım anda karlıydım :) ki clixsensede daha kolay bırakmak giden 17$ olsun dersin ama neoda haklısınız orda pahalı olduğundan bırakan 2 kere düşünür, clixsense için haksız ,neo için haklı bir düşünce olarak görüyorum :)

FilmsizKalma

bende şunu demek istiyorum clixsensede 17$ ı çıkartacaksın diye garanti vermiyor bunu bilin.. günde 4 standart reklam garantisi  veriyor 4 cent yapar oda 1 yılda 14.6$ yapar..

drogba

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2013, 12:15:40
bende şunu demek istiyorum clixsensede 17$ ı çıkartacaksın diye garanti vermiyor bunu bilin.. günde 4 standart reklam garantisi  veriyor 4 cent yapar oda 1 yılda 14.6$ yapar..

yani 1 sene boyunca tek bir cent bile reklam vermezse hiç task yapmazsanız clixgrid de günde 50 reklam tıkladığınız halde hiç bir şey çıkmaz ise tek bir alt üyenizbile yok ise dediğiniz teknik olarak doğru. ama clixense tek cent bile reklam vermezse 1 sene boyunca e batmış demektir o site zaten geçmiş olsun. ama dediğin teknik olarak doğru tabi. aynı şeyi neo ya uyguladığınızda hesap ne çıkıyor peki ? $25.55 böyle bişi sanırım. yanılıyor olabilirim golden değilim şu an 7 sabit reklama göre hesapladım.

FilmsizKalma

ben neo kıyaslaması yapmadım fark ettiyseniz..Ben sadece clixsenseteki bilginiz yanlıştı onu düzeltmek için yazdım..

hakanatik01

FilmsizKalma doğru diyor bencede; clixsense ile neoyu karşılaştırmak yanlış olur 2'sininde artıları var
ama kazanç istiyorsanız bencede en güzeli probux   :g :g benim şuanki durumuma göre en karlı olan benim için ne clixsense ne neo ,tek gerçek pro :P umarım bu 2 güzide site gibi kalıcıda olur :)