neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Şubat 2012, 06:44:26
meselaa bana çok ayıp oldu  :g :g :g  bakıp bakıp kuduruyorum  (d) (d) (d) çatladım çatlıycam az kaldı  (d) (d) (d)

Bilal sen neoda var mısın hâla yahu ? :D ben ondan bile şüpheliyim hee :D

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2012, 06:45:02
Olsun hocam Allah daha çok versin size  :D Benim için no problem  ;)
Yahu herkese verse de, çekinmeden paylaşsak işte :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 07:19:05

Yahu herkese verse de, çekinmeden paylaşsak işte :D

Verecek ne vrki hocam verelim?  :D  Size bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

oguzhan95

Çıldırmak üzereyim artık Avg lerim 0.45 lerde  100 tane ref nasıl 46 click yapar  (sinir)

enderege

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 25 Şubat 2012, 23:28:13
Çıldırmak üzereyim artık Avg lerim 0.45 lerde  100 tane ref nasıl 46 click yapar  (sinir)
Sen üzeresin ya ben? Antidepresan kullanıyorum. Mahzar Osmandan rapor aldım.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Benim botlarımın da kafasına saksı düşmüş heralde; projected 0.77 gösteriyor  :)

FilmsizKalma

neobux mu?? oda neki ptc sitesmi ? ruh sağlığı hastanesine elaman sağlayan bir şirket mi?? (sns)

oguzhan95

Ay sonunda yatırdığımı geri alamazsam ref almadan yatırdığımı geri alıp çıkacağım sadece zevk için tıklayacağım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 25 Şubat 2012, 23:38:16
Ay sonunda yatırdığımı geri alamazsam ref almadan yatırdığımı geri alıp çıkacağım sadece zevk için tıklayacağım
Yeni bir üye için kötü avgler bunlar. Çok da rastlanır değil açıkçası...
Reset saatini kaçırmış olamazsın değil mi ?
Çünki 1 reset saati kaçırdığında; ilk yeni günde 17 saatlik ref tıklarını, ertesi gün de 7 saatlik ref tıklarını alamıyorsun...
Account summary sayfasındaki grafiği kontrol edebilir misin ? server time grafiğinde sıfıra düşmüş gün var mı ?
Çok anlamam dersen, ekran görüntüsü paylaş biz bakalım, bilgi verelim.
http://www.neobux.com/c/ sayfasındaki sağda bulunan (Your advertisement clicks) grafiği...

nouma26

2-3 gundur benım de avgler kötü.Sürekli refleri degıstırmeme ragmen 0.8 lerde geldiği oluyor.Değiştiriyorum derken recyle ı kastemiyorum yanlış  anlaşılmasın,süresi bitenleri gönderiyorum...

oguzhan95

Bir gün kaçırdım malesef  :(