neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Şubat 2012, 20:08:16
Selçuk sana katılıyorum.Her ne kadar bana arada gelse de bende genel bir artış olduğunu göremiyorum ya da forumda bu konuya lgi azaldı artık kimse yazmıyor  ;)
Kimse eskisi gibi kazanmıyorki, daha doğrusu %50 reklam artışına bağlı olarak artan bir ödül oranı yok :(
Şu sıra imzasız'ım...

namrek

Bende hemen hemen her gün birşeyler kazanırdım 10np felan. Golden çıktı bir lafım yok ama adprize sayısı arttıktan sonra hediye sayısı aynı olunca kazanma kazanma şansı azaldı. ;)

bekeli

Yeni değişiklik olduğundan bu yana tüm adprize reklamlarına tıkladım. Ancak hiç bir şey çıkmadı. Bi golden üyelik çıkaydı iyiydi :)

TwofuN

birşey sorucam mesela standard iken 250RR 20DR var ve golden almaya karar verdik ilk önce RR leri salmak mı gerekir yoksa direk golden mı alalım

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: TwofuN - 28 Şubat 2012, 21:44:28
birşey sorucam mesela standard iken 250RR 20DR var ve golden almaya karar verdik ilk önce RR leri salmak mı gerekir yoksa direk golden mı alalım

genel bir gerçeklik olarak standart üyelere verilen rent refler golden lere verilenlerden daha aktiftir. o yüzden zaten bizim golden almaya karar veren arkadaşlara başlangıç tavsiyemiz önce 250 ref kiralayıp akabinde gold almaları yönündedir.
sizde şu anda 250 rent refinizi tamamladıysanız bunları salmadan gold almak daha mantıklı olacaktır  :y

TwofuN

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Şubat 2012, 22:21:44
Alıntı yapılan: TwofuN - 28 Şubat 2012, 21:44:28

genel bir gerçeklik olarak standart üyelere verilen rent refler golden lere verilenlerden daha aktiftir. o yüzden zaten bizim golden almaya karar veren arkadaşlara başlangıç tavsiyemiz önce 250 ref kiralayıp akabinde gold almaları yönündedir.
sizde şu anda 250 rent refinizi tamamladıysanız bunları salmadan gold almak daha mantıklı olacaktır  :y
yok hocam şuan hiç refim yok. peki ref kiralamak istesek kaçar tane alalım yada kaçlı paketler halinde alalım
birde elisa hocamın golden için 20DR tavsiyesi var nedenini anlamadım 20 tane DR ne kadar kazanç sağlayabilir ki

senauzyol

Elisa hocam :)
Şeytanın bacağını kırdım... Bana da birşeyler çıkmaya başladı  :g
Devam etmem konusundaki telkinleriniz için teşekkürler  (k)

Today at 23:18    You've won an AdPrize.
The prize was: $0.50 added to your Main Balance.

2012/02/26 at 03:43    You've won an AdPrize.
The prize was: $0.25 added to your Main Balance.

ElisaMcCline

Arkadaşlar Adprize ödüllerinden, bence daha çok kişi faydalanıyor.
Siz sadece, neobux üyelerinin yanında bir avuç bile etmeyen neobux forum ve bizim forum üyelerini görüyorsunuz. Ki, neo forumda bilgi paylaşan çok.
Buradaki sorun şu;
Aynı kişiler kendilerine daha çok ödül çıkmasını bekliyor sanırım. Ben daha fazla adette kişiye dağıtıldığını düşünüyorum.

Alıntı yapılan: senauzyol - 28 Şubat 2012, 23:22:36
Elisa hocam :)
Şeytanın bacağını kırdım... Bana da birşeyler çıkmaya başladı  :g
Devam etmem konusundaki telkinleriniz için teşekkürler  (k)

Today at 23:18    You've won an AdPrize.
The prize was: $0.50 added to your Main Balance.

2012/02/26 at 03:43    You've won an AdPrize.
The prize was: $0.25 added to your Main Balance.

Tebrikler ;)
Gördüğün üzere, kendi başına günlerce kazanamayacağın para gelmiş birkaç günde.. Ve, benden daha şanslı olduğun kesin :)
Şansın daim olsun :)

bekeli

@senauzyol, tebrikler..

@elisamccline, dediğiniz doğru olabilir.
Ancak bana şimdiye kadar neo'dan en iyi 10NP çıktı o da iki kez. Bunlar da adprize sayısının arttırılmasından önce. Demek ki şansım yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 28 Şubat 2012, 22:27:41
yok hocam şuan hiç refim yok. peki ref kiralamak istesek kaçar tane alalım yada kaçlı paketler halinde alalım
birde elisa hocamın golden için 20DR tavsiyesi var nedenini anlamadım 20 tane DR ne kadar kazanç sağlayabilir ki

Hiç refinizin olmaması zaten daha iyi.
Tavsiye 100ref + 1 hafta sonra 100 ref ve akabinde beklemeden hemen peşinden golden.
Golden aldıktan sonra da ilk alım zamanında 50 ref. Yani başladığınız andan 1 hafta sonra 200 refli golden, 15 gün sonra 250 refli bir golden oluyorsunuz.

20 direk ref sana 250 refin kazandıramadığını kazandıracak :)
%50 aktiflikle yani 2AVG il devam ettiklerini düşünelim... Yani20 reften günde 40 tıklama = 0,20$ (günlük net kâr)
0,20$ x 365 = 73$ (neredeyse golden amorti demek ;) )

Bir de benim gibi direk reflere sahipseniz ;)