neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

arshi

Yarın golden süren 2000 lere vurunca yaparsın böyle (k) :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Nisan 2013, 00:47:02
Yarın golden süren 2000 lere vurunca yaparsın böyle (k) :P

Bkz:
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/msg99926/#msg99926

Yahu sen de hayırlı olsun mu diyorsun, beddua mı ediyorsun bir karar ver :)
Ben onu hep yaparım da, beddua mahiyetinde yazmışssın gibi geldi o cevaptan sonra :D :D :D

bu arada 3-4 golden birden çıkacak galiba.... :P 779 gün varmış baktım şimdi... 2000 için en az 3-4 golden lazım :P

hakanatik01

üşendim okumaya :P teşekürler cümleten :) bu arada adalert uyarılarına pek bakmıyordum ama birşeyler oldu bu günlerde çok sık 0,005 ve 0,01 reklamları geliyor arada bakın derim :)

arshi

Ben sende kafadan bi 1500 gün falan var sanıyorum yaa, abartı olmuş evet :P
1300'de anlaşalım (a)

200 günlük falan da hakacu'ya ayarlamak lazım, yazzık ona da, adalertten bile ümidini kesmiş :(

Not: +0.001 fuşya :y

lovablegs

abcb

drogba

"Sitenin güvenlik sertifikasına güvenilmiyor!
www.neobux.com alanına ulaşmayı denediniz, ancak sunucu bilgisayarınızın işletim sisteminin güvenmediği bir tüzel kişi tarafından yayınlanmış bir sertifika sundu. Bu, sunucunun, Google Chrome'un kimlik bilgileri konusunda güvenemeyeceği kendi güvenlik kimlik bilgilerini oluşturduğu anlamına gelebilir veya bir saldırgan iletişiminize müdahale etmeye çalışıyor olabilir.
Özellikle daha önce bu site için bu uyarıyla hiç karşılaşmadıysanız ilerlememelisiniz."

bu gün login olacakken bu yazı çıkıp duruyor. sizede oluyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 21 Nisan 2013, 11:02:45
"Sitenin güvenlik sertifikasına güvenilmiyor!
www.neobux.com alanına ulaşmayı denediniz, ancak sunucu bilgisayarınızın işletim sisteminin güvenmediği bir tüzel kişi tarafından yayınlanmış bir sertifika sundu. Bu, sunucunun, Google Chrome'un kimlik bilgileri konusunda güvenemeyeceği kendi güvenlik kimlik bilgilerini oluşturduğu anlamına gelebilir veya bir saldırgan iletişiminize müdahale etmeye çalışıyor olabilir.
Özellikle daha önce bu site için bu uyarıyla hiç karşılaşmadıysanız ilerlememelisiniz."

bu gün login olacakken bu yazı çıkıp duruyor. sizede oluyor mu?

Bilgisayarının tarih/saatini kontrol et bence ;)

hakanatik01

+1 de benden chrome kullanmayın yahu :P :)