neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: Uniquehero - 04 Mayıs 2013, 18:38:10
leesense sitesinde bakmıştım tasklara da burd banlayacaksalar neden daha önce banlamadılar da para isteyince banladılar

Sence? ???

regortaz

Alıntı yapılan: Uniquehero - 04 Mayıs 2013, 18:38:10
leesense sitesinde bakmıştım tasklara da burd banlayacaksalar neden daha önce banlamadılar da para isteyince banladılar

http://www.neobux.com/m/a/

"I am a hacker" bölümüne bak sondan ikinci bölüm, adminin süpriz anlayışı böyleymiş :)

enderege

Alıntı yapılan: Uniquehero - 04 Mayıs 2013, 18:02:43
neobux da 2$ ödeme istedim hesabımı banlamışlar

Geçmiş olsun.

Sen birde cepten tıklıyordun değil mi?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Geçmiş olsun kötü olmuş;
2.hesabınızsa ana hesabınızda gidebilir benide banlamıştı; ama ödeme almamı beklememişti :) (2$ olduydumda ben çekmemiştim :P) ama neobux kadar ilgili bir yer bilmiyorum (clixsensede aynıdır tahminimce) adamlarla chat yapar gibi mailleşiyorsun 10-15 dakikada cevap geliyor genelde :) neden banlandım dediğimde "multi hesap" demişti "yaptık bir eşeklik bir daha olmaz dedim" "söz veriyorsan açayım" demişti bana :) söz deyip konuyu tatlıya bağlatmıştım ;Supportan yazarsanız genelde olumlu yaklaşıyor neobux;
bana dediği;

Hello.
If you promise not to break the rules of our terms of service again, the account could be reopened.
Best regards,
Cristina C.
NeoBux Support

Cristinaya denk gelirsen şanslısın :) ,Geçmiş olsun tekrardan

fraghera

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 22:42:12
Hello.
If you promise not to break the rules of our terms of service again, the account could be reopened.
Best regards,
Cristina C.
NeoBux Support

Cristinaya denk gelirsen şanslısın :) ,Geçmiş olsun tekrardan

Harika yazmış ya...
İyi arkasına bir daha yaparsan ağzına biber sürerim diye bir yaklaşımda bulunmamış!!!

GameHunter

Tablet veya telefondan girince gerçekten banlıyorlar mı ? ben tatil için köye gittiğimde 1-2 kez tabletten girmiştim ama banlanmadım. Eğer banlıyorlarsa tekrar riske atmam. Zaten ref kalmadı refsiz kullanıyorum neobux'u.

regortaz

Alıntı yapılan: GameHunter - 04 Mayıs 2013, 22:54:41
Tablet veya telefondan girince gerçekten banlıyorlar mı ? ben tatil için köye gittiğimde 1-2 kez tabletten girmiştim ama banlanmadım. Eğer banlıyorlarsa tekrar riske atmam. Zaten ref kalmadı refsiz kullanıyorum neobux'u.

TOS 6.4'e göre yasak malesef, ve arkadaşın da başına geldiği gibi hemen değil para çekerken banlıyorlar, muhtemelen çekimden önce bir script çalışıp hesap geçmişini kontrol ediyor.

arshi

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Mayıs 2013, 23:05:45
TOS 6.4'e göre yasak malesef, ve arkadaşın da başına geldiği gibi hemen değil para çekerken banlıyorlar, muhtemelen çekimden önce bir script çalışıp hesap geçmişini kontrol ediyor.

Çok zor. Payment butonuna dokunur dokunmaz banlanıyorlar mı yani?

hakanatik01

Zorluğunu bilemem dede ama probuxta bile var, tıkladınmı banlıyor bkz hakacu :) yeni banlandım Lrye istedim gittim :P biriktirmeyeydim iyiydi ,ne çektim probuxtan be :)

regortaz

Alıntı yapılan: Arshi - 04 Mayıs 2013, 23:23:57
Çok zor. Payment butonuna dokunur dokunmaz banlanıyorlar mı yani?

Ya o ara kontrol edip banlıyorlardır ya da ihlal yapıldığı anda hesabı işaretleyip, ilk para çekilmeye çalışıldığı anda işaret var mı diye kontrol ediyordur varsa ban uyarısını gösteriyordur. En azından ben sistemi ben yazsam böyle yapardım, ikinci ihtimal daha olası hız ve sunucu yükü açısından :)