neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 08 Ekim 2013, 21:44:21
apply desek bi sıkıntı çıkmaz yani...

Sadece avg aralıklarına göre refleri renklendiriyor.
Hızlı bir şekilde, kabaca reflerin genel durumunu görmeni sağlıyor.

Örneğin senin verdiğin ayarda,
Acg si 1 altındaki refler kırmızı, 1-3 arası refler sarı, 3 üzeri refler yeşik renk oluyor.
Sadece görsel bir filtre.

Ve enim çok işime yarıyor. ;)

sicher

Ay sonu reflerin hangisi salım diye irdelemeye pek gerek kalmıo sanırım

sicher

Eski reflerim misal tıklamaları birbirini kurtarmaya yakınken avg ort = 1,5 misal yeni refler daha yarısına gelmemiş ort=1.67 misal ben tıklamalarına göre uzatıp salıveriom avglerine göre mi yapmak lazım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 09 Ekim 2013, 12:55:01
Ay sonu reflerin hangisi salım diye irdelemeye pek gerek kalmıo sanırım

En son 2 yıl önce mi ref salmıştım acaba ???
İnan hatırlayamadım :g

Hmmm 2 yılı biraz geçmiş olmalı :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 09 Ekim 2013, 12:58:43
Eski reflerim misal tıklamaları birbirini kurtarmaya yakınken avg ort = 1,5 misal yeni refler daha yarısına gelmemiş ort=1.67 misal ben tıklamalarına göre uzatıp salıveriom avglerine göre mi yapmak lazım

Her ikisini de hesaba katman lazım..
Yeni reflerin avg leri bu sefer şişik görünüyor. Onları baz alarak diğperlerinin çok düşük olduğunu düşünme.

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Ekim 2013, 13:00:52
Her ikisini de hesaba katman lazım..
Yeni reflerin avg leri bu sefer şişik görünüyor. Onları baz alarak diğperlerinin çok düşük olduğunu düşünme.

tamam elisa hocam :)

GameHunter

Arkadaşlar TOS kurallarına göre dokunmatik cihszlardan reklam izlemek yasak biliyorum fakat yinede sormak istedim aranızda tablet ya da telefondan neobux kullanan var mı? Ben ilk zamanlar tıklıyordum sonra cesaret edemedim.

Şu an bayram nedeniyle memleketteyim, tabletten yazıyorum. Tabletten reklam tıklasam banlanma riskim var mı?

Neobux ve Clixsense hariç diğer tüm PTC lere tıklıyorum Probux,  THEBUX gibi sitelere hep tabletten giriyorum banlanmadım şimdiye kadar ama Neobux'a cesaret edemiyorum. ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 14 Ekim 2013, 21:44:48
Arkadaşlar TOS kurallarına göre dokunmatik cihszlardan reklam izlemek yasak biliyorum fakat yinede sormak istedim aranızda tablet ya da telefondan neobux kullanan var mı? Ben ilk zamanlar tıklıyordum sonra cesaret edemedim.

Şu an bayram nedeniyle memleketteyim, tabletten yazıyorum. Tabletten reklam tıklasam banlanma riskim var mı?

Neobux ve Clixsense hariç diğer tüm PTC lere tıklıyorum Probux,  THEBUX gibi sitelere hep tabletten giriyorum banlanmadım şimdiye kadar ama Neobux'a cesaret edemiyorum. ???

Ben kullanmadım ama, kullanan var bildiğim.. Banlanmadılar uzun süredir.
Zaten o kural da dokunmatik cihazlar için değil. Mobil cihazlar için. Cep telefonundan tıklama yapılması istenmiyor.

GameHunter

Yok hocam tabletlerde geçerli sonuçta onlarda mobil telefondan farkı ekranı büyük sadece.

Alıntı Yap6.4. Advertisements must not be viewed on mobile phones/tablets. Advertisements must only be clicked on using a mouse and not using any other methods. Doing so may lead to the permanent suspension of your account.

ptconur

Ben clixsense (zaten izin vermiyor) ve neobux hariç tüm siteleri telefonumdan (önemli mi bilmiyorum ama samsung s3 mini android sistem yani) tıklıyorum. Aslında probux ta son günlerde tıklamama izin vermiyor.