neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hocam tebrikler. Galiba statü farkı gözetiyor admin.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 17:36:12
Walla olabilir hocam neobux zaten sürekli ekranda açık duruyor  ;D ve  bugün pazar herkes evde pc 'de kim varsa zorla tıklatıyorum yoksa pc'ye oturmak yok :D :D :D
'

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2012, 17:38:58
Evet de, bence senin düşündüğün anlamda değil Enderege, baksana yingyang hocam evde komutan mış :D
Haliyle çok reklam ve dolayısıyla çok adprize şansı bulabilecek iyi bir statü :D :D :D

lovablegs

ne geceydi ya...bu yeni uygulamadam olacak sanırım 3 yeşil 2 mavi 1 tanede  0,015 reklam çıktı ama hiç birini yakalayamadım :( çok yavaştı yüklemesi normalde kazanıyordum.
bi de üstelik gelmeden turuncu reklamlar + 12 reklam tıklım dedim yok gateway yok bakım derken onlarda yalan oldu yarın ki ref tıkları çöpe küllüm zarardayım.tam bir hüsrana uğradım bugün...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 15 Ocak 2012, 17:57:38
ne geceydi ya...bu yeni uygulamadam olacak sanırım 3 yeşil 2 mavi 1 tanede  0,015 reklam çıktı ama hiç birini yakalayamadım :( çok yavaştı yüklemesi normalde kazanıyordum.
bi de üstelik gelmeden turuncu reklamlar + 12 reklam tıklım dedim yok gateway yok bakım derken onlarda yalan oldu yarın ki ref tıkları çöpe küllüm zarardayım.tam bir hüsrana uğradım bugün...
Hmm, kendi reklamlarını tıklayamaman kötü olmuş... Çok kötüydü ama, belli de olmaz, çok söylenen, foruma yazan, şikayet eden çıkarsa, ref sürelerini belki uzatır admin...

enderege

Fernando, sitenin yavaş olduğunu,aksaklıklar olduğunu itiraf etmiş. Bu konu hakkında konu açmayın,uyarmayın diyor. Herşeyin bilincinde olduğunu ve çözmeye çalıştığını söylüyor.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 17:42:54
Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 17:36:12
Walla olabilir hocam neobux zaten sürekli ekranda açık duruyor  ;D ve  bugün pazar herkes evde pc 'de kim varsa zorla tıklatıyorum yoksa pc'ye oturmak yok :D :D :D
'

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2012, 17:38:58
Evet de, bence senin düşündüğün anlamda değil Enderege, baksana yingyang hocam evde komutan mış :D
Haliyle çok reklam ve dolayısıyla çok adprize şansı bulabilecek iyi bir statü :D :D :D

Hocam bugün oğlumda eşimde sürekli tıkladı fakat onlara hiçbir şey çıkmadı hepsi bana denk geliyor  :D Pc başına oyundaki enerjileri tüketmeye geliyorum  bir şey çıkıyor :D

Yine 0.25 $ geldi toplam kazanç 2.50 $ oldu ;D

enderege

Hayırlı olsun hocam arada birde DR gelmiş. O da hayırlı olsun.  ;D 

Bu mevsimde nereden bulursunuz bu DR leri bilmem!

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2012, 21:25:22
Fernando, sitenin yavaş olduğunu,aksaklıklar olduğunu itiraf etmiş. Bu konu hakkında konu açmayın,uyarmayın diyor. Herşeyin bilincinde olduğunu ve çözmeye çalıştığını söylüyor.
Eheh, eşşek değil ya.... Kaç kere bakım moduna aldılar siteyi... :)
2-3 sast yoktum, şu anda gayet iyi duruyor...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 22:25:18
Hocam bugün oğlumda eşimde sürekli tıkladı fakat onlara hiçbir şey çıkmadı hepsi bana denk geliyor  :D Pc başına oyundaki enerjileri tüketmeye geliyorum  bir şey çıkıyor :D

Yine 0.25 $ geldi toplam kazanç 2.50 $ oldu ;D

Askerler yoruyor tabii ki, size gelip bir fiske atmak yetiyor :D
Maaşallah, böyle, hatta daha iyi devam eder umarım :)

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2012, 22:41:59
Hayırlı olsun hocam arada birde DR gelmiş. O da hayırlı olsun.  ;D 

Bu mevsimde nereden bulursunuz bu DR leri bilmem!

Yani bu işi bilmeyip şu yazıyı okuyam DR ler ağaçta büyüyor sanacak :D
Sana gelenlere sorsaydın ya :D Turfandalar mıymış :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 23:22:37

Yani bu işi bilmeyip şu yazıyı okuyam DR ler ağaçta büyüyor sanacak :D
Sana gelenlere sorsaydın ya :D Turfandalar mıymış :D

Kime? bana mı?Bana direk ref gelmedi ve gelmiyor da. Bi bizim bakkalı DR yaptım onuda silah zoruyla. Bak alışveriş yapmam diyerekten. ve hergün Telefon açıyorum  şu reklamları tıklasana diye!

Bugün o bana açtı. Abi bunlar tıklanmıyor diye.  :D