neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2012, 23:31:14
Kime? bana mı?Bana direk ref gelmedi ve gelmiyor da. Bi bizim bakkalı DR yaptım onuda silah zoruyla. Bak alışveriş yapmam diyerekten. ve hergün Telefon açıyorum  şu reklamları tıklasana diye!

Bugün o bana açtı. Abi bunlar tıklanmıyor diye.  :D

Hmm, neo DR lerinin mevsimi başka o zaman :D Sadece Neo' ya gelmez bu mevsimde diyosun :D :D :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 22:25:18

Hocam bugün oğlumda eşimde sürekli tıkladı fakat onlara hiçbir şey çıkmadı hepsi bana denk geliyor  :D Pc başına oyundaki enerjileri tüketmeye geliyorum  bir şey çıkıyor :D

desene fernando da öğrenmiş sizin evde patronun kim olduğunu  :D :D :D  ona göre ayarlıyor demekki  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Ocak 2012, 00:40:27
desene fernando da öğrenmiş sizin evde patronun kim olduğunu  :D :D :D  ona göre ayarlıyor demekki  ;D

:D :D :D

moonisblack

ohoo konu almış yürümüş  :)
diyorumki anlatamadım galiba millet tıklama yarışına girdi bişey çıkarmı acaba diye
benim RR ların bu yenilikten haberi yok galiba  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 16 Ocak 2012, 01:09:12
ohoo konu almış yürümüş  :)
diyorumki anlatamadım galiba millet tıklama yarışına girdi bişey çıkarmı acaba diye
benim RR ların bu yenilikten haberi yok galiba  ???

Yok sen anlatabildin moonisblack.
Evet söylemlerinin hepsinde de haklısın... Ama bu yeni bir konu değil. Bu konuda sürekli herkesi neo forumda dahi uyarıyoruz.
Aktif olanlarda evet tabii ki artış var..Ama biz forumları da kullanan oldukça azınlık bir kitleyiz.
Ve emin ol, çok DR si olanlar iyi biliyor ki, birçok DirekRef, Kiralık refleri bile aratıyor. ;)

Kısaca herşeyi dügün bulduğumuz yok,
Sadece daha önce defalarca uyardığımız bir konuda uyarıları gözardı etmiş ya da denk gelmemişsiniz ve buna yapacak birşey yok :)

moonisblack

bir ara ultimate olmakla olmamak arasında çok gittim geldim :)
iyiki olmamışım durumum okadar kötüde değil bakmayın söylendiğime
sadece anlam veremediğim zaten reklamlardan dünya para götürüyorlar kazansınlar hakları; iyi bir sistem oturtmuşlar
bizimde hakkımızı yemesinler yani okadar efor sarfediyoruz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 16 Ocak 2012, 01:26:24
bir ara ultimate olmakla olmamak arasında çok gittim geldim :)
iyiki olmamışım durumum okadar kötüde değil bakmayın söylendiğime
sadece anlam veremediğim zaten reklamlardan dünya para götürüyorlar kazansınlar hakları; iyi bir sistem oturtmuşlar
bizimde hakkımızı yemesinler yani okadar efor sarfediyoruz :)

Maalesef daha kötü olacak ama, umarım olmaz ama, tercrübeler olacak diyor maalesef :(

Ulti konusu karışık. Sabırlı iseniz ve harcama gücünüz varsa kazanırsınız az ya da çok ama bu paraları beklemeye ne kadar değer tartışılır tabii ki (yeni başlayan/başlayacaklar için)
godendan hiç kazanamayabilirsiniz işin sonunda, uzatmalarınızı 240 gün gibi yapabiliyorsanız, ancak kurtarır avg leri göreceksiniz bir süre sonra.
Ama sadece kendini kurtarır avg ler... golden üyelik için yapılan harcamanın tamamı çıkmayabilir yıl sonunda.

İşin püf noktası düzgün direk reflerde bitiyor aslında.. 10-20 arası düzgün direk refle goldena gözü kapalı girilir örnek olarak. (işi garantiye almak isteyenlere ilk tavsiye)

Neo forumda goldenlara 250 refi geçmeyin diyoruz, sallayan yok.. Bence siz de yazın da görsünler. İlle de golden aldınız bari 240 gün uzatın diyoruz yine sallayan yok.
Direk reflerinizi topartlamadan golden almayın, hazırlıksızsanız golden almayın diyoruz sallayan yok.
Forumda indirim gazzıyla hazırlığı olmadan golden alanlara geçmiş olsun, hazırlanıp bekleyenlere hayırlı olsun diyoruz, ertesi günü biri ben de aldım diye çıkıyor :)
E biz de bir yere kadar konuşabiliyoruz. Anaları değiliz babaları değiliz... Bir de söylenenlere karşı çıkanları azarlayacak da değiliz :)
Elimizden gelen bu maalesef..

Umarım herşey daha iyi gider siz ve tüm yeni arkadaşlar için.

lovablegs

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 14:48:45
Walla ben biryerden birşek kazandıysam, herkes herşeyi kazanabilir :D Bence bırakmayın peşini :D

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neo_025-1.jpg[/img]

keşke banada çıksa hocam tüm zararımı karşılar az da olsa  :D :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2012, 02:11:32
keşke banada çıksa hocam tüm zararımı karşılar az da olsa  :D :D :D :D

Bizim de temennimiz, daha çok standartlara denk gelmesi yönünde zaten.
Eheh, goldenların durumu daha kötü aslında ama neyse karıştırmayalım :)

Neyse, kimse zarar etmesin de, kime daha çok lazımsa ona denk gelsin :)

moonisblack

az yatırım yapanlarla hiç yatırım yapmayanlara geliyor normal :)