neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 22:50:36
Ben de sucu, postacı, motorlu kuryeler ve pizzacı çocuğu gözüme kestirdim bu ara :D

Yok abi bu böyle olmayacak. Ben Neo da refim olana Notebook ve sınırsız internet hediye edeceğim. Yoksa piyasada adam bırakmayacak Yingyang.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ocak 2012, 22:46:45
Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ocak 2012, 22:39:30

:D :D :D 
Darısı Dr si olmayanların başına  :) Bugün bende siteyi dolaştım  ;D kapıcıyı -karşı komşuyu-yan komşuyu-aşağıdaki komşuyu  üye yaptım :D :D :D

Hocam bana bi açık adresini versene.  ;D  Sizin oralarda bi kampanya yapayım. Yingyang a  ref olmayın bana olun kampanyası.  :P

;D ;D ;D FSM bulvarı civarını dolaşın belki kalmıştır birileri :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ocak 2012, 23:09:37

Bulvarı sizin olsun.. Ben köprüsünü düşünüyorum :) Şurda zaten elimin altında :) Kapatıcam bir gişeyi :D

lovablegs

süpersiniz ya! Yıkıldım gülmekten :)

bilge8408

Bana da bugün 30 neopoint verdi sağolsun :) Pek severim canım kendisini de zaten :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 17 Ocak 2012, 00:54:56
Bana da bugün 30 neopoint verdi sağolsun :) Pek severim canım kendisini de zaten :)
Zorla sevdirecek herkese, baksana kaç gündür en çok onu konuşur olduk :)

universitely76

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2012, 23:51:32
süpersiniz ya! Yıkıldım gülmekten :)
+1 :D

Ama kıskandım bak şimdi, bende dün Allah'tan erken kalktım pc başından, Fernando herkese dağıtmış ödülleri...  8)  :D :D

Tebrikler arkadaşlar.. Yingyang hocam sizin de DR hayırlı olsun... :)
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 23:15:01
Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ocak 2012, 23:09:37

Bulvarı sizin olsun.. Ben köprüsünü düşünüyorum :) Şurda zaten elimin altında :) Kapatıcam bir gişeyi :D

Hocam ortalarda yoksunuz yoksa Fsm köprüsündemisiniz ?  ;D Gişeden aktif refler çıkıyor mu :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Ocak 2012, 14:40:45
Hocam ortalarda yoksunuz yoksa Fsm köprüsündemisiniz ?  ;D Gişeden aktif refler çıkıyor mu :D :D

;D
Gece stresliydi hocam.
Paraları bavula doldurduk ama kar muhalefetinden uçağı kaçırınca, samba yapmaya gidemedik, ne yapalım bari sonra scam oluruz dedik, gelip orumu açtık ;D
Sabah uyumadan şirkete gittim zaten... Ancak vakit bulup da gelebildim ....
Akşam trafiğini bekleyeceğim.. ;)

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Ocak 2012, 14:40:45

Yok ya, hocam. Garibim gişede bekliyor ama gelen geçen OGS ve KGS ile geçtiğinden buna pas vermiyorlar. Ben çıkışta KGS ve OGS satıyorum. Oradan topladım biraz ref, mef.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.