neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 19 Ocak 2012, 20:15:32
9.adprize ;D

Tebrikler :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Ocak 2012, 20:38:45
5. adprize :)

Tebrikler :)

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2012, 21:25:24
Bence bir müddet tavır koyalım hocam. Bende 3-4 gündür girmiyorum. Saçma sapan şeyler. ve bize eli sopalı bi mod lazım.

Tavırdan anlayana tavır koyarsın :)

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2012, 21:25:24
Alıntı yapılan: yingyang16 - 19 Ocak 2012, 20:15:32
9.adprize ;D

Hayırlı olsun hocam. Ama DR ödüllerinden  vazmı geçtiniz? Nazar değmesin diyemi yayınlamıyorsunuz?

Teşekkürler  :)  Evet DR ödüllerinden vazgeçtim çünkü nazar deydi bile  :D  her gün hesabıma düzenli olarak 3-4 ref gelirdi artık 1 tane geliyor :-X

yada siz bizim adresi buldunuz benim dr leri vazgeçirtiyorsunuz ???  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:01:22
Teşekkürler  :)  Evet DR ödüllerinden vazgeçtim çünkü nazar deydi bile  :D  her gün hesabıma düzenli olarak 3-4 ref gelirdi artık 1 tane geliyor :-X

Dün iki tanesi yanlış yere tıklamış hocam :D İtiraf ediyorum... Dün dediğim gece 00:00 dan önce işte :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 03:05:46
Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:01:22

Dün iki tanesi yanlış yere tıklamış hocam :D İtiraf ediyorum... Dün dediğim gece 00:00 dan önce işte :D

Hıım yok hocam o yanlış yer benim dr leri etkilemiyor  ;) Yanlış dediğiniz yer olsun olmasın düzenlidir benim Dr 'ler  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:08:24
Hıım yok hocam o yanlış yer benim dr leri etkilemiyor  ;) Yanlış dediğiniz yer olsun olmasın düzenlidir benim Dr 'ler  ;D

Adam bırakmadınız ki hocam memlekette.. Hepsi sizin elinizden bir geçmiştir yaşı tutanların :D
Devam etmeyenleri de sayarsak kaç DR gördünüz şu ana kadar ?? :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 03:12:59
Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:08:24

Adam bırakmadınız ki hocam memlekette.. Hepsi sizin elinizden bir geçmiştir yaşı tutanların :D
Devam etmeyenleri de sayarsak kaç DR gördünüz şu ana kadar ?? :D

:D :D :D Yok canım o kadar da değil  :D Türkiye nüfusu en son kaçtı 73-74 milyon vardır herhalde ;D

49 sayfa dr girişi olmuş ::) her sayfada ortalama 25 dr girişi var devamını yazmayım hocam nazar değiyor :D siz hesaplarsınız ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:18:44
:D :D :D Yok canım o kadar da değil  :D Türkiye nüfusu en son kaçtı 73-74 milyon vardır herhalde ;D

49 sayfa dr girişi olmuş ::) her sayfada ortalama 25 dr girişi var devamını yazmayım hocam nazar değiyor :D siz hesaplarsınız ;)

Ahahaha :D korktum :D
Üstü kapalı ama, hedef çok büyük, TR nufusuyla kıyas var :D :D :D
Benim 8 aylık yeğene kadar niyetiniz var neobux a dahil etmek için yani o zaman :D tüm nufusa o da dahil oluyor haliyle :D :D :D

Hee evet yaa, birşey değilmiş :D Kimse nazar değdirmez bu kadar DR için :D :D :D
Tü tü tü tü, maaşallah diyelim o zaman :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 03:31:53
Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 03:18:44

Ahahaha :D korktum :D
Üstü kapalı ama, hedef çok büyük, TR nufusuyla kıyas var :D :D :D
Benim 8 aylık yeğene kadar niyetiniz var neobux a dahil etmek için yani o zaman :D tüm nufusa o da dahil oluyor haliyle :D :D :D

Hee evet yaa, birşey değilmiş :D Kimse nazar değdirmez bu kadar DR için :D :D :D
Tü tü tü tü, maaşallah diyelim o zaman :D

:D :D

Korkmayın hocam  ;D  bizler /neobux/benim site/ yaşadığı sürece bebekler büyücek erişkin olacaklar çoğunun yolu siteme düşer elbet :P ;D

yingyang16

10.adprize Eşimden  ;D sonunda oda şeytanın bacağını kırmış  :D :D eşim kendisi diyor ;D Herkesi sardı :D :D hediye paketini görmek  yeterli oldu :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 04:19:58
10.adprize Eşimden  ;D sonunda oda şeytanın bacağını kırmış  :D :D eşim kendisi diyor ;D Herkesi sardı :D :D hediye paketini görmek  yeterli oldu :D :D

Ohooo biz boşa çalışıyoruz yahu, eşiniz de götürmüş götüreceğini maaşallah :D