neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Kasım 2013, 11:07:19
Tabikide gelen avg ye seviniyorum sizin için :)

ama insanlar sizin avg ye bakıp aldanmamalı diyorum, bence yanlış yönlendirir..

Gerekçeli bir bilgi var orada.. Daha ne diyeyim.. Fernandodan Adprize niyetine dedik işte :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 17 Kasım 2013, 15:08:43
Şu anda hem NeoBux hem ProBux açılmıyor.  (sinir)

Bu server hataları yüzünden PTC den soğumaya başladım. TapBux kaç haftadır düzelmedi.

Hatalar çoğu zaman serverlardan kaynaklı değil, iletişimden kaynaklı. Sitelerin yapacak birşeyi yok.
Olanlar da zaten kendi alanlarında cidden bir maximum donanımdalar zaten... Yani biraz teknik imkansızlıklar da var.

Bu arada, tapbux' u beklemek gibi bir yanlış içinde değilsin umarım :)

Coulers79

3 aydır günlük tıklama yaparken mutlaka bir kere logout yaşıyorum.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Kasım 2013, 17:49:05

IP sık sık değişiyordur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Kasım 2013, 17:49:05

Senin user/pass bilgileri kaç kişinin elinde acaba ...

So girişinizden sonra 24 saat geçmediği sürece, IP de değişse 71 saat süreniz olabiliyor.
Bilgi olarak o gün ilk giriş yaptığınız saati bilgi olarak tutar.

Örnek:
Pztesi Akşam 22:00 da login oldunuz. ( kaçta bıraktığınızın bir önemi yok. o günün ilk giriş zamanı önemli)
Salı günü 22:00 dan önce giriş yaparsanız login olmanoz gerekmez. Sonrasına kalırsanız login ister (10dk gibi bir gecikmeye izin veriyor ilk gün, 30 dk da session lock ile giriş yapılabiliyor.
Salı günü de 21:00 da girdiniz diyelim.
Çarçamba günü 21:00 dan nce, örneğin 20:00 da girdiniz, yine login istemez.
Perşembe günü de 20:00 dan önce girip, işinizi 20:00 a kadar ( ya da ilk gün baz alınıp 22:00 da olabilir çok iyi hatırlamıyorum.) bitirirseniz, yine login istemeyecektir.

Yani her gün IP niz değişse dahi. ilk gün login ile giriş yaptıktan sonra, toplan 4 gün boyunca bir daha login görmeden login görmemeniz sizin elinizde.
Login kuralı yukarıda bahsettiğim üzere, O günki ilk girişiniz esas alınarak bir sonrki gin 24 saat geçmiş olmadan yine sisteme giriş yapmış olmanızdır.

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2013, 23:05:05
girişinizden sonra 24 saat geçmediği sürece, IP de değişse 71 saat süreniz olabiliyor.    ???

Çoğu zaman işim bitince veya güne başlarken bir temizlik yaparım buna cookie mi diyorsunuz bilmiyorum.
Ben yapmasamda 'gözatma geçmişini sil' aktif olduğu için ertesi gün genelde sitelere girerken login ister.
IP değişikliği mümkün değil. Şimdi Neobux'a giriş yaptım diyelim. Diğer PTC siteleri de açık oluyor.
Neo'da tıklamalar bitmeden bir kere bağlı değilsin diyor. Ondan sonra siteyi kapat tekrar aç istemiyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Kasım 2013, 23:52:34
Çoğu zaman işim bitince veya güne başlarken bir temizlik yaparım buna cookie mi diyorsunuz bilmiyorum.
Ben yapmasamda 'gözatma geçmişini sil' aktif olduğu için ertesi gün genelde sitelere girerken login ister.
IP değişikliği mümkün değil. Şimdi Neobux'a giriş yaptım diyelim. Diğer PTC siteleri de açık oluyor.
Neo'da tıklamalar bitmeden bir kere bağlı değilsin diyor. Ondan sonra siteyi kapat tekrar aç istemiyor.

Ee, o zaman zaten sebebini biliyorsun.. Sen aktif oturum bilgisi tutan cookie bilgilerini siliyorsun.
Login istemesindeki sorun ne..
Ben mi aradan dalıp birşeyi kaçırdım ???

Coulers79

Neo'ya girdik mi, yanına pro açtık mı, bir iki tane daha PTC var. Hepsine girdim tıklıyorum, en son izleme zorunluluğu olan bir tane oluyor.
İzleme bitince hepsine bir tık atıp diğer sayfalara geçiyorum. Neobux'ta turuncu ve yeşiller bitiyor. Fuşya'lar (morlar) bitmeden çıkış yapıyor.                                                                                                                                                                         

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Neoda unutulan bir uygulama daha var... Her saat içinde reklam tıklaması yapanlardan birine 0,50 ödül gönderiliyor.
Her reklam tıklaması bir ticket kabul edilip, saat sonunda bu ticketlardan random bir tıklama seçilip, sahibine ödül gönderiliyor.

Hatırlatma olması adına paylaşayım istedim.
Birkaç gün önce gelmişti aslında, history i kurcalarken denk geldim :)

You have received an offer of $0.50 from NeoBux.

abcb

Teşekkürler ve tebrikler Hocam  :)