neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Aralık 2013, 14:58:32
Today at 14:30    You've won an AdPrize: $1.00 added to your Main Balance. ($)

Yeni yıl hediyem  :D

tebrikler :) :y

tolgacan86

arnutwowew

COMPLETERESPONSE14    0,17 centlik survey mini jobsa bu kodu yazın

hakanatik01

Eeeveeeet paylaşıldımı benim mi gözümden kaçtı bilemem  artık AdAlerta minijob uyarısıda gelmiş :) ayarlarınızı ona göre yapın ;) ne zaman geldi bilmem ben tarzan sesimden sıkıldım değişem demiştim o zaman farkettim :) CF uyarı konusuna mı eklesem burayamı karar veremedim dedim neo o yüzden buraya ekledim;Yanlışsa taşırsınız hocalarım;

yingyang16

Hakan çok uzun zaman önce geldi  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 03:29:39
Eeeveeeet paylaşıldımı benim mi gözümden kaçtı bilemem  artık AdAlerta minijob uyarısıda gelmiş :) ayarlarınızı ona göre yapın ;) ne zaman geldi bilmem ben tarzan sesimden sıkıldım değişem demiştim o zaman farkettim :) CF uyarı konusuna mı eklesem burayamı karar veremedim dedim neo o yüzden buraya ekledim;Yanlışsa taşırsınız hocalarım;

YUH la :D
Bu mu yeni dediğin :D Forumda aratsak çıkar, var biryerlerde bu bilgi :D

hakanatik01

:D kimse bana söylemedi ama :P benim için yeni sayılır gelecek dendiğini hatırlıyordum ama geldiğinden haberim yoktu açıkcası daha yeni ayarı değiştim gözümden kaçmış olabilir benim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 03:42:09
:D kimse bana söylemedi ama :P benim için yeni sayılır gelecek dendiğini hatırlıyordum ama geldiğinden haberim yoktu açıkcası daha yeni ayarı değiştim gözümden kaçmış olabilir benim :)

:))
http://www.neobux.com/forum/?/3/317859/AdAlert-has-a-new-exciting-feature/
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/msg77347/#msg77347

hakanatik01

İngilizcem iyi değil ki :P "verecekmiş" ten benim anladığımda gelecek zaman "ecek ,acak" tan ötürüydü o gün faaliyete geçtiğini bilmiyordum benim okuduğumda tam oarak buydu işte hocam :P o yüzden girip bakmamıştım veriyor olaydı bakardım bak : P (yvr) beni :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 03:56:11
İngilizcem iyi değil ki :P "verecekmiş" ten benim anladığımda gelecek zaman "ecek ,acak" tan ötürüydü o gün faaliyete geçtiğini bilmiyordum benim okuduğumda tam oarak buydu işte hocam :P o yüzden girip bakmamıştım veriyor olaydı bakardım bak : P (yvr) beni :D

Sen de haklısın :D