neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Büyük hayal kırıklığına uğradım negzel ref alıcaktım şimdi (kk) :P
O bir şey değil 2 saat dönüşüm yerini aradım birde :g

nouma26

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 14 Şubat 2012, 00:54:32
ref uzatmaları için kullanılabiliyor bu arada.
Np ile de muhtemelen az adette, 3 kadar ref alacaktınız. Fazla birşey tutmuyor sonuçta, Hesapta birikenle alıp, gecikmeli de olsa NP lerinizi bunları uzatırken kullanabilirsiniz.

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Şubat 2012, 01:02:21
Alıntı yapılan: arshi - 14 Şubat 2012, 00:54:32
ref uzatmaları için kullanılabiliyor bu arada.
Np ile de muhtemelen az adette, 3 kadar ref alacaktınız. Fazla birşey tutmuyor sonuçta, Hesapta birikenle alıp, gecikmeli de olsa NP lerinizi bunları uzatırken kullanabilirsiniz.
Evet, en mantıklısı bu olacak herhalde. Öneri için sağolun.

oguzhan95

Autorenew 14 gün hiç tıklama yapmayan refleri otomatik ve ücretsiz olarak değiştiriyor mu(doğru mu)?Autorenew'i açmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 14 Şubat 2012, 21:54:18
Autorenew 14 gün hiç tıklama yapmayan refleri otomatik ve ücretsiz olarak değiştiriyor mu(doğru mu)?Autorenew'i açmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Onu yapan autorecycle.

Autorenew: belirlediğin süreleri kalmış olan refleri, belirlediğin gün uzatıyor.
Otomatik olarak reflerin düşmesini engelliyor kısaca.. Reflerin kaç gün kalınca ve ne kadar uzatılacağını sen belirliyorsun açınca...

oguzhan95

O zaman şöyle sorayım.Autorecycle güzel bir şey anladığım kadarıyla ama bilmediğim bir dezavantajı var mı?Açık kalmasını önerirmisiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 14 Şubat 2012, 23:10:38
O zaman şöyle sorayım.Autorecycle güzel bir şey anladığım kadarıyla ama bilmediğim bir dezavantajı var mı?Açık kalmasını önerirmisiniz?
Autoorecycle zaten açık ve kapatma şansın yok ;)
14 gün tıklamayan refler 15 inci gün içinde sistem tarafından otomatik ve ücretsiz olarak değiştirilir.
Değişmesini istemediğin refin yanındaki kilidi aktif edebilirsin... Çalışmasını engelleyecek tek şey bu. Her bir refi ya da istediklerini tek tek kilitleyebilirsin.

universitely76

Clixsense konusunda FilmsizKalma arkadaşımıza isyan etme çalış deyince Fernando hemen güzel bir ödül ilşe pekiştirdi beni :)

Congratulations
You have won: $0.50
Credited to your Main Balance

:D :D hala Fernando'nun bizi izlemediğini düşünen var mı (d) (d)
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16