neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2012, 14:20:36
Teşekkürler arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Şubat 2012, 22:29:51
Selçuk şimdi öğrenme psikolojisi bilgilerimle söndürürüm o pekiştirilen davranışlanırını :)  ben 1 aydır diyorumda golden yollamadı daha artık öyle bir pekiştireç vermesi lazımki anca adam etsin :)
Bak şimdi :D Fernando bu işleri sabit aralıklı pekişitireç tarifelerine uygun biçimde vermiyor, her daim çekici olsun diye değişken aralıklı pekişireç usulünü ve değişken oranlı pekiştireçler kullanıyorki herkesin ilgisi maksimum seviyeye çıksın. Anladın sen onu  (d)
Biz eğitim bilimlerini buradan birbirimize anlatsak kesin kazanırız şu meret sınavı he :)

Fernando hazırlıyormuş zaten sınav sorularını da :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 14:46:35
Ben daha önceden niye düşünemedim bunu ya  :D
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2012, 14:20:36
Teşekkürler arkadaşlar :)

Bak şimdi :D Fernando bu işleri sabit aralıklı pekişitireç tarifelerine uygun biçimde vermiyor, her daim çekici olsun diye değişken aralıklı pekişireç usulünü ve değişken oranlı pekiştireçler kullanıyorki herkesin ilgisi maksimum seviyeye çıksın. Anladın sen onu  (d)
Biz eğitim bilimlerini buradan birbirimize anlatsak kesin kazanırız şu meret sınavı he :)

Çok haklısın selçuk hakkikaten öyle yapalım :)  Eğitimi karşılıklı yapalım kendi alanlarımızda biribirimize anlatalım XD

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 14:46:35

E hocam bu durumda bir devreye girin artık gari garide gari yani Fernandonun botu olarak bir torpil işler herhalde :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 15:20:50
E hocam bu durumda bir devreye girin artık gari garide gari yani Fernandonun botu olarak bir torpil işler herhalde :)

Bir süre önceki şaibeli sınavları hatırlatırım :D Bot olmak yetmiyor... daha büyük adam olmak lazım :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 15:24:27
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 15:20:50

Bir süre önceki şaibeli sınavları hatırlatırım :D Bot olmak yetmiyor... daha büyük adam olmak lazım :g

[embed=425,349]<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4kgqumwZB4c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/embed]

Youtube da linki açıp video altındaki yazıyı okursanız ordakide bizim dertten muzdarip

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 15:28:09
Youtube da linki açıp video altındaki yazıyı okursanız ordakide bizim dertten muzdarip

Ehehe, KPSS tabii benimle pek alakası olmayan bir konu olunca, dedim o da mı SCAM ptc sitesine yatırım yapmış :D :D :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 15:35:32

Ehehe, KPSS tabii benimle pek alakası olmayan bir konu olunca, dedim o da mı SCAM ptc sitesine yatırım yapmış :D :D :D

hehe oda güzel ben selçukla ikimizi düşünmüştüm:g

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 15:36:37
hehe oda güzel ben selçukla ikimizi düşünmüştüm:g
yok abi ya ben face üzerinden (147 Öğretmen Şikayet Hattı :D ) gerekli yerlere gerekli raporu verdim yerimi ayarlıyorlar, seneye Anadolu'nun bir köşesinden selam yollayacağım sana  :g
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2012, 16:34:56

yok abi ya ben face üzerinden (147 Öğretmen Şikayet Hattı :D ) gerekli yerlere gerekli raporu verdim yerimi ayarlıyorlar, seneye Anadolu'nun bir köşesinden selam yollayacağım sana  :g
onu bende gördümde bir ara olmadı bende arayayım. Bu arada dilerim o anadolunun bir köşesinden gelecek mesajlar anadolunun bir köşesinde olan bana gelir :)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 16:42:56onu bende gördümde bir ara olmadı bende arayayım. Bu arada dilerim o anadolunun bir köşesinden gelecek mesajlar anadolunun bir köşesinde olan bana gelir :)
Dilerim umduğumuz, düşündüğümüz gibi olur be kardeşim... bi de aynı şehirlerde falan oluyormuşuz :D
Şu sıra imzasız'ım...