neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Buldum galiba ne olduğunu " good lock next time " yazdı hep !

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 08 Mart 2012, 13:31:45
Buldum galiba ne olduğunu " good lock next time " yazdı hep !

Heh o :D
Orada ödül de çıkıyor işte.. Biz de burada çıkanları paylaşıyoruz :)
Golden çıkanlar da var.., 50$ çıkan da, 10NP çıkan da , henüz hiçbirşey çıkmayan da :)

sumercan

nouma26

yingyang16

Today at 15:33
You've won an AdPrize.
The prize was: $1.00 added to your Main Balance. ;) ($)

FilmsizKalma

Ödülleriniz hayırlı olsun :)
Elisa hocam ben misal reklam ayırt etmem gün içersinde belki sizden çok tıklıyuorumdur 0.001 lik reklam reset saatinde en az 50 küsür adprize olur ama malesef çıkmayınca çıkmıyor. Bazı günler full online kaldığım neoda reklam bile kaçırmadığım oluyor hani bunun reklam izleyip izlememekle alakası yok bence..
2 sayfa once yazmışssınızda anca cevap verebildim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 08 Mart 2012, 17:19:21
Ödülleriniz hayırlı olsun :)
Elisa hocam ben misal reklam ayırt etmem gün içersinde belki sizden çok tıklıyuorumdur 0.001 lik reklam reset saatinde en az 50 küsür adprize olur ama malesef çıkmayınca çıkmıyor. Bazı günler full online kaldığım neoda reklam bile kaçırmadığım oluyor hani bunun reklam izleyip izlememekle alakası yok bence..
2 sayfa once yazmışssınızda anca cevap verebildim :)

Ok, o zaman devam ediyorsan biraz bekleterek devam et bakalım değişiklik olacak mı.
1 saat veriyor artık biliyorsun ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Mart 2012, 17:29:41

Ok, o zaman devam ediyorsan biraz bekleterek devam et bakalım değişiklik olacak mı.
1 saat veriyor artık biliyorsun ;)
Peki bakalım bekletiyorum bundan sonra :)
NEde olsa Fernandonun adamından tüyo geldi :)
Biliyorum ya bilmezmiyim 1 saat daha iyi oldu :)

namrek

Ben adprize tıklamalarını sayfa kapatarak yapatıp tekrar açıyorum nexte basmıyorum. 2 adprize verdiği dönemlerde bu şekilde nerdeyse her gün yakalıyordum. Bir ara nextleri kullandım ve boş günlerim deha da arttı. Tekrar kapatarak açmaya başladım ve arkasından golden gelmişti. Şimdi de vakit sıkıntım yoksa nexte basmadan tek tek kapatıp açıyorum. Geçen haftada 1000np kazanmıştım amorti 1onpleri zaten paylaşmıyorum kazandım diye :)