neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Mart 2012, 15:55:07
Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Mart 2012, 15:42:40
Ad5 ten geldi arkadaşlar... Tekrar ediyorum.. adlerin bu konuda bir önemi yok bence.

You have won: $0.50
Credited to your Main Balance

Ads 7 ad8 ad9 gelince hediyelerin yerleri değişti hocam :D :D :D

Sabah ads8 de 60 küsür adprize tıkladım sonuç 0 :P Ah ahh nerde benim ads2 :D

Edit... Yoksa siz mi haber verdiniz fernondaya  :D

aynen hocam ya benim de şansım değişti dünyaları tıkladım bi şey yok kaça çeksek artık acaba ?

TwofuN

ben bi kaç tane yakaladım bunları paylaşmak istiyorum-benim değil :'(-

sumercan

Arkadaşlar bu neopointleri  nerede kullanabiliyoruz. Eskiden main balnce a atabiliyorduk şimdi beceremedim.

nouma26

Alıntı yapılan: sumercan - 21 Mart 2012, 06:48:07
Arkadaşlar bu neopointleri  nerede kullanabiliyoruz. Eskiden main balnce a atabiliyorduk şimdi beceremedim.

Neo pointsleri artık sadece ref uzatmalarında ve golden uyelık alımında kullanabılıyoruz....

namrek

Benim başıma gelen uygulamayı bilmeyen varsa öğresin. Bugün 9 adet standartlarımı reset saatine 15 dk kala tıkladım toplamda da yaklaış 50 civarı adprize oldu arada çıkan reklamlarla. Kendi kendime dedimi "reset saatinde gelen reklamlardan sonra bütün adprizelar tıklayım"  :'( Malesef reset saatiyle beraber önceki adprizelarda resetlendi. >:( (sns) Kesin 50$ vardı fernando vermemek için sildi :g

ahnamus

Alıntı yapılan: namrek - 21 Mart 2012, 21:51:00
Benim başıma gelen uygulamayı bilmeyen varsa öğresin. Bugün 9 adet standartlarımı reset saatine 15 dk kala tıkladım toplamda da yaklaış 50 civarı adprize oldu arada çıkan reklamlarla. Kendi kendime dedimi "reset saatinde gelen reklamlardan sonra bütün adprizelar tıklayım"  :'( Malesef reset saatiyle beraber önceki adprizelarda resetlendi. >:( (sns) Kesin 50$ vardı fernando vermemek için sildi :g

15 dk da 50 adprize ı çok rahat bitirebilirdin. ben 4 dk kala 50 adprize ı bitirdiğimi hatırlıyorum dün  :g

enderege

Alıntı yapılan: namrek - 21 Mart 2012, 21:51:00

Geçmiş olsun. Ama normalde durum böyle. Gerçi hoş tıklasanızda bişey alamazdınız. İyi olmuş. zamanınızı boşa harcamamışsınız.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

namrek

Bilseydim yine de affetmez hepsini tıklardım. Gitti 50$  :g Onun yerine sonraki adprizelardan  amorti verdi 10 np.  (p) (p)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: namrek - 21 Mart 2012, 22:28:23
Bilseydim yine de affetmez hepsini tıklardım. Gitti 50$  :g Onun yerine sonraki adprizelardan  amorti verdi 10 np.  (p) (p)
Önünüzdeki maçlara bakarsınız artık 8)

namrek

Öyle yapacağız artık yapacak bir şey yok. Giden gitti :g