neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Mart 2012, 21:14:25
Bu site bana kafayı yedirecek arkadaşım :g 2 günde 366 adprize tıklamışım sadece 10neopoints verdi yahu oda 40. tıklayışdamı ne  (sinir) (sinir) (sinir)

Tercih meselesi.
Ödül sayısı/adedi belirli.
Durumdan memnun olmayanların bırakması, memnun olan ve devam edenlerin daha çok işine gelir sanırım :g
Yormayın bence de kendinizi hiç ;) Çıkmıyor işte :g

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Mart 2012, 21:24:21
Alıntı yapılan: ata07 - 22 Mart 2012, 21:14:25
Bu site bana kafayı yedirecek arkadaşım :g 2 günde 366 adprize tıklamışım sadece 10neopoints verdi yahu oda 40. tıklayışdamı ne  (sinir) (sinir) (sinir)

Tercih meselesi.
Ödül sayısı/adedi belirli.
Durumdan memnun olmayanların bırakması, memnun olan ve devam edenlerin daha çok işine gelir sanırım :g
Yormayın bence de kendinizi hiç ;) Çıkmıyor işte :g

Fernando var ya Fernandoo ah ne çakal o :g :g Bir 10 neopoints çıktı diye havalara uçtum :D Adam bizi 0.00000000001 için sevindiriyor yahu :D :D

letal

yingyang16

letal

ata07

Yuh yahu söyliyim biri elimde kalcak biz burda yakınıyoruz utanmadan golden diyior 1$ 2$ dese neysede  :g :g :g :g :g :g :g

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Mart 2012, 21:37:40
Alıntı yapılan: letal - 22 Mart 2012, 21:30:47
banada golden cıktı :)

Tebrikler Letal :D  (p) (p) (p)
Ata nın golden ını almışsın yahu :D :D :D

Ya sorma arkadaş, Tıklıyıp duruyorum hiç kaçırmıyıorm adam gitti arada 1 tık yapıp golden aldı.. Fernando gör bunları görr!!!! Haksız kazanç var huuu duy sesimizi  :D :D :D

ElisaMcCline

O bu değil de :D

Offf, ad4 kilitlenir şimdi :g :D :D :D
Letal ad bilgisiyle vermiş :D

letal

tesekkurler ;) wallahi bende elissa hocanın dedigi gibi gun asırı kazananlardanım 2 gunde bir en kötü 10 np cıkar simdi okuyup ogrendigimiz taktikleri uygulama zamanıdır =)

yukarda ad bilgisi tutalım dedigin icin özellikle koydum ad bilgisini bence fark eden bisey yok 9 dan cıkıyo 8 den de tamamen sans