neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 14:52:11
2012/03/22 at 21:59    You've won an AdPrize.
The prize was: Golden Membership.

saat olayı çok karmasık o degilde biz nasıl direkt ref bulacaz 3 5 tane direkt ref bulsam 10 numara olacak :)

Yine golden çıktı sandım valla yakardım ptc dünyasını :g :g

letal

=) cıkabilir yani 50 25 dolar 1 yıl daha golden bizi izlemeye devam edin ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Mart 2012, 14:49:14
O da olabilir belki saat dilimlerine de yaymış olabilirler.. Aslında denemek lazım..

Saat dilimleri de kullanılmış olabilir ama her şartta tek gerçek işleyiş random olabilir.
Hiçbir promoter, ödüller için belirli kriter belirlemekle uğraşıp, başını ileride ağrıtacak bir durum yaratmak istemez.
En azından zeki olanları :)

bu kadar kişi belirli alanlarda bir araya geliyor ve bu bilgiler paylaşılıyor.

Örneğin adedi 24 ten fazla olan her ödül için ---> saat başına, olarak ödül adedi/24 adet, random
ödül adedi 24 ten az olanlar için de ---> 24/ödül adedi kadar saatte bir,  içlerinden biri random

gibi basit yollar hem bulunamaz, karşılaştırılamaz, hem de kimsenin başını ağrıtmaz :)

letal

elisa hocam direkt ref bulma yolunca aydınlanmaya ihtiyacım war :D 5 10 tane direkt ref lazım bana nasıl edecez?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:12:58
elisa hocam direkt ref bulma yolunca aydınlanmaya ihtiyacım war :D 5 10 tane direkt ref lazım bana nasıl edecez?

Ehehehe, henüz kel değilim ama bı konuda hepimiz (çoğumuz) kelaynaklardan beteriz.
Kelin merhemi olsa, ... durumu yani :)

İlk önce eş-dost arkadaş, kanka, kuzen, yeğen... Onlardan daha iyi kimse tıklayamaz ;)
Para kazanmak için değil, senin için günde 3-5 internet sitesi açmaları istediğini söyle... ;)
Parayı beğenmiyorlar, ama senin için yaparlar ;)

ata07

Bak eş dost akrabayla olcak iş değil sen beni dinle al uçak biletini gidelim portekize fernandonun kafasına silahı dayayıp Ultimate+10.000 RR istiyelim :D :D :D :D

letal

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mart 2012, 15:16:44

Ehehehe, henüz kel değilim ama bı konuda hepimiz (çoğumuz) kelaynaklardan beteriz.
Kelin merhemi olsa, ... durumu yani :)

İlk önce eş-dost arkadaş, kanka, kuzen, yeğen... Onlardan daha iyi kimse tıklayamaz ;)
Para kazanmak için değil, senin için günde 3-5 internet sitesi açmaları istediğini söyle... ;)
Parayı beğenmiyorlar, ama senin için yaparlar ;)

=) aynen bende imajı zedelemiyim diye söyle rahat rahat dısardan nasıl bulunur onu dusunuyodum ama bakalım bi sekilde formul bulacaz artık

ElisaMcCline

İmaj zedeleyecek bir durum yok. böyle birikiyor. Deneyeceğim de yahu, göster benim banner ı :D

Bu arada, bu alanda neobux ı bıraktıklarını ya da bırakacaklarını belirten arkadaşlar var.
Aralarında sitelere yatırım yapmış olanlar var.

Ref değişebilirsin bence.....
Onlar için de neo dert olmaz bu şekilde tıklayınca. Çünki kendilerine, kendi sitelerinde ref olmuşlar gibi neobux ta tıklayacaklar sadece.
Beğenmeyen 4 turuncu reklamdan sonra 2-3 reklama daha tıklar bırakır, AdPrize falan tıklamasınlar istemiyorlarsa.
5sn lik 5-6 reklama da tıklayamayacaklarsa PTC yi bıraksınlar zaten :)

letal

neobux ve iconbux dısında uyeliğim yok zaten diger siteler öyle olsa o da güzel olabilir :)

ata07

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:27:27
neobux ve iconbux dısında uyeliğim yok zaten diger siteler öyle olsa o da güzel olabilir :)

Ooo akbabalar dolaşıyor bence bunu yazmamalıydın :D :D :D