neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

:) neoda 4. yıl indirimi war golden 75 dolar ref uzatmalar indirimli :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:27:27
neobux ve iconbux dısında uyeliğim yok zaten diger siteler öyle olsa o da güzel olabilir :)
Neobuxta refin olacakların sen de onların sitelerinde üye olursun işte.. Ama icon u kullanma bunun için. Gelen neobux a gelsin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:31:43

Tüh, :g
Golden Haziran 2013 te bitiyor zaten.. reflerin de süresi en az kalanın 216 günü var :g

bu sefer benden pas :D

letal

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mart 2012, 15:31:53
Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:27:27
neobux ve iconbux dısında uyeliğim yok zaten diger siteler öyle olsa o da güzel olabilir :)
Neobuxta refin olacakların sen de onların sitelerinde üye olursun işte.. Ama icon u kullanma bunun için. Gelen neobux a gelsin.

aynen aynen icon zaten gelecek vaad ederse diye sadece buyuk reklamlara tıklıyorum ;) deneyelim bakalım

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mart 2012, 15:33:53

Tüh, :g
Golden Haziran 2013 te bitiyor zaten.. reflerin de süresi en az kalanın 216 günü var :g

bu sefer benden pas :D

2 senelik goldeni 25$ a da verse benden de pas.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

namrek

Siteye 2-3 gün giremedim neler olmuş yahu. Latel tebrikler golden kananların sayısı kaç oldu artık karışıyor :D Ata sen neoyu bırakmamışmıydın ne oldu da geri döndün. :D Gelir gelmez de golden istiyorsun hem de uyuyarak :g
Ad1-n lere gelince ben de pek inanmıyorum numaralarına. Geçende 0,25 çıktı ad3ten .
Bu arada reklam reset saatleri eski haline döndü sonunda. Benim için sıkıntı olmuştu. Onun yüzünden 50$ kaçırdım yahu. :g

letal

Alıntı yapılan: namrek - 25 Mart 2012, 17:00:18
Siteye 2-3 gün giremedim neler olmuş yahu. Latel tebrikler golden kananların sayısı kaç oldu artık karışıyor :D Ata sen neoyu bırakmamışmıydın ne oldu da geri döndün. :D Gelir gelmez de golden istiyorsun hem de uyuyarak :g
Ad1-n lere gelince ben de pek inanmıyorum numaralarına. Geçende 0,25 çıktı ad3ten .
Bu arada reklam reset saatleri eski haline döndü sonunda. Benim için sıkıntı olmuştu. Onun yüzünden 50$ kaçırdım yahu. :g

tesekkurler ;) simdi sırada diger buyuk oduller birazda direkt ref kasmak war

bilge8408

Letal;
Bilgilendirme için teşekkür ettim. Genelde hep reklam sayfası açık olduğu için foruma uğramak pek aklıma gelmiyor.. Şu refleri bir uzatayım :)

letal

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Mart 2012, 19:42:42

Letal;
Bilgilendirme için teşekkür ettim. Genelde hep reklam sayfası açık olduğu için foruma uğramak pek aklıma gelmiyor.. Şu refleri bir uzatayım :)

ne demek hepimiz kazanalım hepimiz kar edelim ;)

namrek

Arkadaşlar benim dr lerden birisi annem :-[  :g Şimdilik sadece standartları tıklıyor. Yaklaşık 1$ olmuş 2ye tamamlayınca kendi adına açacağımız paypal hesabından benim paypala aktarım nasıl oluyor acaba  ($) Paypal hesabına kredi kartı onayı gerekiyor mu? Benimki zaten onaylı :g Şimdilik 3dr var onlarında dolarlarını alırsam neodan köşeyi dönerim :g