neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

arkadaslar jackless a 2.golden cıkmıs demin :D

TwofuN

Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 23:04:00
arkadaslar jackless a 2.golden cıkmıs demin :D
oha ama yeter ya bıraksın bize  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: namrek - 25 Mart 2012, 21:53:39
Arkadaşlar benim dr lerden birisi annem :-[  :g Şimdilik sadece standartları tıklıyor. Yaklaşık 1$ olmuş 2ye tamamlayınca kendi adına açacağımız paypal hesabından benim paypala aktarım nasıl oluyor acaba  ($) Paypal hesabına kredi kartı onayı gerekiyor mu? Benimki zaten onaylı :g Şimdilik 3dr var onlarında dolarlarını alırsam neodan köşeyi dönerim :g

Namrek,
bunu online bankacılık alanında sor istersen, arada kaynamasın.

FilmsizKalma

İstediğine diyor Fernando hadi yürü ya kulum :):)

enderege

Ben   :X hakkımı kullanıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mart 2012, 23:24:17
Ben   :X hakkımı kullanıyorum.
Susma sustukça sıra sana gelecek , lafını düşünerek susuyorsanız hiç susmayın o sıra size hiç gelmez 8)

letal

daha adam sabah brhnst a soruyodu 2.golden cıkarsa ne oluyo suresi mi uzuyo falan diye abi adam inanmıs demekki inanmak lazım cıkması icin :D

ertunctezcan

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Mart 2012, 19:42:42
Alıntı yapılan: letal - 25 Mart 2012, 15:31:43
:) neoda 4. yıl indirimi war golden 75 dolar ref uzatmalar indirimli :)

Letal;
Bilgilendirme için teşekkür ettim. Genelde hep reklam sayfası açık olduğu için foruma uğramak pek aklıma gelmiyor.. Şu refleri bir uzatayım :)
Aynen hocam bende farkında değildim ve sağolsun letal :y sayesinde indirimli uzattım refleri 3 günleri vardı.

TwofuN

google analytics kullanıyordum bir neobux a bakayım dedim günlük 200-400 milyon sayfa görüntüleniyor vay anam vay bizde adamların günahlarını alıyoruz reklam açılmayınca (d)