neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Yaw 50 tane tıkladım bir tane çık bari be  (sinir) (sinir)

ElisaMcCline

Bu arada komik bir itirafta bulunayım :)

Sabah bir sürü reklam geldi reset saatim de geçmiş.. Adprize 72 ya da 75 olmuştu.. kesin birşey çıkar dedim :)
Sonra kızımın baskınına uğrayınca hepsi patladı gitti... :g Unuttum onları :g
Eh dedim, bugün de böyleymiş, ne yapalım..

Sonra 1 tane reklamdan gelen 3Adprize la çıktı bu $0,25..... :g

Yani şans arkadaşlar... ;)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mart 2012, 16:40:47
Bu arada komik bir itirafta bulunayım :)

Sabah bir sürü reklam geldi reset saatim de geçmiş.. Adprize 72 ya da 75 olmuştu.. kesin birşey çıkar dedim :)
Sonra kızımın baskınına uğrayınca hepsi patladı gitti... :g Unuttum onları :g
Eh dedim, bugün de böyleymiş, ne yapalım..

Sonra 1 tane reklamdan gelen 3Adprize la çıktı bu $0,25..... :g

Yani şans arkadaşlar... ;)

Hocam o 75 adrpizeden bişeyler çıkardı bence sana kaçan kaçmıs artıkda hep ibşi çikiyor nasil şanssa bu :)
Ben artık 10 neopintte göremez oldum gerçi onu vermesede olur zatende :) :g :g (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 26 Mart 2012, 16:43:50
Hocam o 75 adrpizeden bişeyler çıkardı bence sana kaçan kaçmıs artıkda hep ibşi çikiyor nasil şanssa bu :)
Ben artık 10 neopintte göremez oldum gerçi onu vermesede olur zatende :) :g :g (p)

Bunu buraya yazdıktan sonra;
Forumda başka konuya cevap verdim.. 2 tane PM cevapladım.
2 ya da 3 tane adcrt d reklam tıkladım.
Neoda 7 tane micro 1 tane de standart rekam yakaladım.. bunların hepsi aynı anda :)
Pardon toplam 7 imiş.. 6 sı micro, biri standart.. Adprizelara tıklamaya başlayınca farkettim :)

Advertisement validated!    Close
$0.01 + 1 Bonus Pack were credited in your account.

Bence siz yeterince rklam yakalayamıyorsunuz ;)

Nu arada siz kaç reklam yakaladınız söyleyin bakalım :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mart 2012, 16:58:42
Alıntı yapılan: gokovic - 26 Mart 2012, 16:43:50

Bunu buraya yazdıktan sonra;
Forumda başka konuya cevap verdim.. 2 tane PM cevapladım.
2 ya da 3 tane adcrt d reklam tıkladım.
Neoda 7 tane micro 1 tane de standart rekam yakaladım.. bunların hepsi aynı anda :)

Advertisement validated!    Close
$0.01 + 1 Bonus Pack were credited in your account.

Bence siz yeterince rklam yakalayamıyorsunuz ;)

Nu arada siz kaç reklam yakaladınız söyleyin bakalım :D

Yahu bir reklam kaçırmıyorum ya neonun herşeyine tıkladım kafasına kafasına tıklıyorum reklamarın yok arkadaşl bişi çıktığı yok 7/24 adelert ama bir faydası yok :D :D

gokovic

Ben bugun 1 tane 0.01 bitanede 0.005 yakladım onun dısındakilerde normal olanlar :) Reset saatime 1 saat kaldı ozmnda bişi çikacagini sanmıyorum ya neyse  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 26 Mart 2012, 17:01:31
Yahu bir reklam kaçırmıyorum ya neonun herşeyine tıkladım kafasına kafasına tıklıyorum reklamarın yok arkadaşl bişi çıktığı yok 7/24 adelert ama bir faydası yok :D :D

Yaa işte kaçırmıyorum diyosunuz ya.. bu dediğim arada çıkan reklamları bu kadar adette yakalayabildiniz mi.. ?
Yoksa gördüğünüz reklamlardan başka reklam çıkmıyor sanıyor olabilir misiniz.
Mesela 0,01 lik rklamı yakaladınız mı ?

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mart 2012, 17:03:03
Alıntı yapılan: ata07 - 26 Mart 2012, 17:01:31

Yaa işte kaçırmıyorum siyosunuz ya.. bu dediğim arada çıkan reklamları bu kadar adette yakalayabildiniz mi.. ?
Yoksa gördüğünüz reklamlardan başka reklam çıkmıyor sanıyor olabilir misiniz.
Mesela 0,01 lik rklamı yakaladınız mı ?

Yakaladım yahu pc nin sesi full açık adalertten ses geldiği an pcnin başındayım.. Ben karar verdim Benim neodaki hayatım ümitsiz vaka  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 26 Mart 2012, 17:04:09
Yakaladım yahu pc nin sesi full açık adalertten ses geldiği an pcnin başındayım.. Ben karar verdim Benim neodaki hayatım ümitsiz vaka  :g :g

Senin hesap yeni değil mi :D
Sistem seni tanıyor mu yani :D :D :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mart 2012, 17:05:29
Alıntı yapılan: ata07 - 26 Mart 2012, 17:04:09

Senin hesap yeni değil mi :D
Sistem seni tanıyor mu yani :D :D :D

Yeni yeni... Ama Fernando bana takmış arkadaş :D Sırf golden almiyim diye antalyanın adprize şansını kitledi bak söylemedi deme :D :D