neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterious

Bende avgler 0 gosteriyo reklam kacırmamama ragmen reset saati 11 sabah 10 dan beri tıklıyorum sorun var galıba dr tıklarınıda hesaba katmamıs .Turuncular morlar yesıller mavıler artık tıklanabilecek ne varsa tıkladım ne gelen var ne giden

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 30 Mart 2012, 00:58:13
Bende avgler 0 gosteriyo reklam kacırmamama ragmen reset saati 11 sabah 10 dan beri tıklıyorum sorun var galıba dr tıklarınıda hesaba katmamıs .Turuncular morlar yesıller mavıler artık tıklanabilecek ne varsa tıkladım ne gelen var ne giden
Gece 24:00 da sıfırlanıyor ... Yeni gün başlıyor. (AVG ler için)
Ne zaman baktın ?

sterious

24 :00 dan onceside aynı idi sonrasıda bugun hiç tık gelmedi rr lerden drlerinki neden gostermedi onu anlayamadım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 30 Mart 2012, 01:01:47
24 :00 dan onceside aynı idi sonrasıda bugun hiç tık gelmedi rr lerden drlerinki neden gostermedi onu anlayamadım

Az sayıda refle böyle durumlar olabilir. es kaza hiçbirinin tıklamamış olması mümkün.
Ayrıca dün reset saatini kaçırdıysan, bugün ref tıklarını almaman da mümkün.
Bugün gelecek ref tıklarını dün tıklaman belirliyor.

sterious

hergün tık yapıyorum hocam ama neden boyle oldu anlamdım neyse

Hergün reset saatinde tık yaptım ama 11.03 normalde 11.04 de cıkıyo reklamlar  4 turuncu reklam tıkları aralıksız yapıyorum zaten

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 30 Mart 2012, 01:09:41
Hergün reset saatinde tık yaptım ama 11.03 normalde 11.04 de cıkıyo reklamlar  4 turuncu reklam tıkları aralıksız yapıyorum zaten

Direk reflerin işlenmiş zaten.. evet kaçırmamışsın.
Kiralık reflerden bugün tıklayan olmamış ... Kaç ref var ki ?

sterious

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 30 Mart 2012, 01:18:05
6 rr var
Çok görünen birşey değil ama, hiçbiri tıklamamış olabilir.. bu mümkün ...
Yarını görelim bakalım bir de... benim de dün normalin çok altında kaldı ama bugün ortalamasını aldı...

sterious

Sağolun hocam bakalım artık sabah ola hayrola :)

ata07

Kaderimde bu var arkadaşım 4. adpriz hepsi 10 neopoint  (sinir) (sinir) (sinir)