neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Mart 2012, 19:53:14
Alıntı yapılan: regortaz - 31 Mart 2012, 19:46:34
10'ar 10'ar 740 NP biriktirdim ben, arada 2-3 kez 100 NP çıktı gerçi :)

Ne oldu, bir geldin kayboldun... yolu bulamadı heralde dedim ben :)

Açıyorum forumu, sonra başka bir şeye dalıp unutuyorum neyse bu sefer unutmadan yazdım birşeyler :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 31 Mart 2012, 22:25:34
Açıyorum forumu, sonra başka bir şeye dalıp unutuyorum neyse bu sefer unutmadan yazdım birşeyler :D

Ben de dün dü sanırım, neo foruma biraz bakındım... Bayağı içler acısı durumda...
Yine gelip birileriyle papaz olacağız sanırım. iyice saçmalamaya başlamışlar.
Biraz tüylenenler 3 gün öncveki hallerini unutmuş.
Sanki yeni gelenlere yardım edebileceklermiş gibi cevap verenleri de küstürecekler sonunda.

Aslan yattığı yerden belli olur. Bunlar ahır arıyorlar... Öyle rahat edecekler demekki....

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Mart 2012, 22:42:22
Alıntı yapılan: regortaz - 31 Mart 2012, 22:25:34

Ben de dün dü sanırım, neo foruma biraz bakındım... Bayağı içler acısı durumda...
Yine gelip birileriyle papaz olacağız sanırım. iyice saçmalamaya başlamışlar.
Biraz tüylenenler 3 gün öncveki hallerini unutmuş.
Sanki yeni gelenlere yardım edebileceklermiş gibi cevap verenleri de küstürecekler sonunda.

Aslan yattığı yerden belli olur. Bunlar ahır arıyorlar... Öyle rahat edecekler demekki....

Ticket yolladım bir kaç gün önce Neo yönetimine bize bir mod atayın forum iyice tatsızlaştı diye, isteğinizi admine ilettik eğer gerek olursa size yine döneriz dediler pek ümidim yok açıkçası :) Açılan konulara / sorulan sorulara da seçerek cevap veriyorum artık hiç sinirimi bozamam ayda bir aynı tartışmalar tekrar tekrar olmaya başladı. Ayrıca o halk kahramanları da kayboldu ortalıktan, hadi cevaplasınlar bakalım her atılan mesajı kolaysa ama nerdee :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 31 Mart 2012, 22:58:08
Ticket yolladım bir kaç gün önce Neo yönetimine bize bir mod atayın forum iyice tatsızlaştı diye, isteğinizi admine ilettik eğer gerek olursa size yine döneriz dediler pek ümidim yok açıkçası :) Açılan konulara / sorulan sorulara da seçerek cevap veriyorum artık hiç sinirimi bozamam ayda bir aynı tartışmalar tekrar tekrar olmaya başladı. Ayrıca o halk kahramanları da kayboldu ortalıktan, hadi cevaplasınlar bakalım her atılan mesajı kolaysa ama nerdee :)
Çok kere ticket açtım.. umurlarında değil.. biz sizi ararız diyorlar kısaca.
Cevaplasınlar bakalım.... :) Onlar ne biliyor ki, kime ne cevap verecekler :)

yuuygac65

Herkese teşekkürler :)
İtiraf etmeliyim ki, Adprize oldukça eğlenceliymiş :)

lovablegs

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 31 Mart 2012, 23:59:48
Herkese teşekkürler :)
İtiraf etmeliyim ki, Adprize oldukça eğlenceliymiş :)

aynen öyle bende mümkün oldukça hepsine tıklıyorum :)

nouma26

Uzun süreden sonra ad 3  :)

You have won: $0.25
Credited to your Main Balance

gokovic

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Nisan 2012, 22:22:36
Uzun süreden sonra ad 3  :)

You have won: $0.25
Credited to your Main Balance

tebrıkler hocam ben daha neoda para goremedım :)
10 pointle bozmus kafayı oda haftada bir  :g

FilmsizKalma