neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Nisan 2012, 15:22:02
Sadece neobux değil, bir kısım yutrdışı kaynaklı sitelere (ptc dışında da) erişim bir süre için aksadı arkadaşlar.
Muhtemelen sorun neobux kaynaklı değildi.

bilginize.

Aynen katılıyorum ama şunu söylemeden geçemicem, Herkese değil sanırım. İp blokları vardı yine belli kesime denk geldi. Kendimden örnek veriyorum o saatlerde Alertpay ,Mybrowser,Neobux a giremezken , Bilalyuzugullu  girebiliyordu.

ElisaMcCline

Ehehe, şu anda birkaç micro reklama denk geldim PC başından kalkarken..
inanmayacaksınız ama, ad2 görüyorum şu anda :)

spacegirl

Şu neopontlerle, daha doğrusu 10 neopointlerle benim de başım dertte :)
Bari paraya çevirebilme imkanımız olsaydı :(

Siteni sahibi çok uyanık :)

regortaz

Alıntı yapılan: spacegirl - 06 Nisan 2012, 16:42:25
Şu neopontlerle, daha doğrusu 10 neopointlerle benim de başım dertte :)
Bari paraya çevirebilme imkanımız olsaydı :(

Siteni sahibi çok uyanık :)

AdPrize uygulaması çıktıktan sonra bir süre eski uygulama devam etti NeoPointlerle ilgili ama sitede kiralanacak ref kalmayınca admin mecburen değiştirdi bu özelliği. Gerçi ref kiralansa da bir faydası olmuyor hiç yaranamıyorum reflerime tıklamıyorlar :D

spacegirl

Ben reften yana çok sıkıntı yaşamadım açıkçası. Acele etmiyorum.

letal

@regortaz senin avgler golden olduktan ne kadar süre sonra düşmeye basladı hatırlıyomusun?

regortaz

Alıntı yapılan: letal - 06 Nisan 2012, 23:09:33
@regortaz senin avgler golden olduktan ne kadar süre sonra düşmeye basladı hatırlıyomusun?
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bir ay bile sürmedi, iki hafta olabilir. Direk reflerim olmasa epey zarar yazacak da onlar az da olsa kurtarıyor durumu ve de AdPrize'lar var tabii :)

letal

anladım insallah düzelir avglerin direkt refler ve adprize candır :)

letal

9 nisan server saatiyle 7.00 a kadar adprizeler ve adprizedan cıkan ödüller 2ye katladı haberiniz olsun arkadaslar

regortaz

Alıntı yapılan: letal - 07 Nisan 2012, 21:24:20
9 nisan server saatiyle 7.00 a kadar adprizeler ve adprizedan cıkan ödüller 2ye katladı haberiniz olsun arkadaslar

Teşekkürler bilgilendirme için, sunucular çökmeden günlük tıklamaları yapayım bari :D