neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

ne demek hep beraber kazanalım ;)

regortaz

Şimdiye kadar aldığım en düşük avg  (p) (p)

0.37 avg :D Paskalya hediyem :D

(k) (k) (k) Neobux  (k) (k) (k)

spacegirl

Adprizelar normale dönmüş çok şükür :)
Eminim ki, birçok kişi daha öncesine göre daha da az adprize tıkladı... ben hiç tıklamadım mesela...
Reklam başına 6 adprize tam bir fiyaskoydu bence...

nouma26

Zaten admin bence işin suyunu çıkardı.2-3 derken tek reklamla 6 reklam verdi.Hepsini tıklamaya uğraşmak çok vakit alır hele  birde sitede yogunluk varsa resmen işkence olur....

enderege

Ben reklamları normalde sabah reset saatinde tıklıyordum. Bu 6 adprize çıkalı 0.001$ lıkları kaçmasın diye sabahları tıkladım ve haliyle adprizeleride.
Fixedleri ise akşamları tıklıyordum. Zira hepsini tıklamak totalda ciddi bir zaman alıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

adprizeleri sabahleyin reset saatinde tıklamak daha mantıklı zaten.. ben malesef hep akşam (tr saatiyle) saatlerinde tıklaybiliyorum.. şu ana kadar kaç kere tıkladım bilmiyorum ama $0.75 + 110 NP çıktı totalde.. artık tıklamaktan vazgeçmek üzereyim.. hatta bu $0.50+0.25$ olanlarıda muhtemelen haftasonu sabah erken saatte tıkladığımdan kazanmışımdır... Akşama kadar ödül kalmıyor sadece amelelik yapıyoruz..

regortaz

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Nisan 2012, 13:17:43
adprizeleri sabahleyin reset saatinde tıklamak daha mantıklı zaten.. ben malesef hep akşam (tr saatiyle) saatlerinde tıklaybiliyorum.. şu ana kadar kaç kere tıkladım bilmiyorum ama $0.75 + 110 NP çıktı totalde.. artık tıklamaktan vazgeçmek üzereyim.. hatta bu $0.50+0.25$ olanlarıda muhtemelen haftasonu sabah erken saatte tıkladığımdan kazanmışımdır... Akşama kadar ödül kalmıyor sadece amelelik yapıyoruz..
Akşam 6.5-8 arası bir kaç kez kazanmışlığım var, o saatleri bir dene istersen genelde 10NP çıkıyor :)

ElisaMcCline

Bunun saatle bir alakasının olduğunu sanmıyorum açıkçası... Benim en büyükler bunlar...
Her ikisi de, 1 reklam dan gelen 3 adPrize dan geldi...

2012/03/28 at 15:22    You've won an AdPrize.
The prize was: $10.00 added to your Main Balance.

2012/03/12 at 14:29    You've won an AdPrize.
The prize was: 10000 NeoPoints.

letal

2012/03/22 at 21:59    You've won an AdPrize.
The prize was: Golden Membership.

ben de saatle alakası olmadıgını düsünüyorum elissa hocamın daha önceden dedigi teori en mantıklısı adprize sansı kazandıktan sonra torbadan ne denk gelirse işte :)

TwofuN

oha felan oldum :D ilk tıkta bu geldi