neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

letal

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2016, 22:06:49
Ultimate yatırım ve çekim süresi zaten 2 sene sürer deniyor. @ibrhmsny

Bir önceki forum mesajımı oku ve bir bilenden kendi durumunu öğren.

[spoiler]TM'den Payza'ya, oradan Neo'ya, sonra hepsi PayPal'a. :D[/spoiler]

neoda hangi yatırım unitesinden daha fazla yatırım yaparsan o yatırım unitesiyle para cekebilirsin yani o iş olmaz ;)

Coulers79

Kırmızıyı çağırın, az olandan ne kadar yatırdıysan o kadar. Fazla yatırdığından sınırsız olması lazım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 12 Ocak 2016, 23:22:31
Peki bu neoya giriş çıkışta kesinti olmayacak mı @Coulers79

Neoya yatırımda kesinti yok.
Cashoutta;
PP %2 kesinti. Ayrıca PP de kesinti yok.
Payza %0 kesinti ancak payza da hesabına para geldiğinde zaten payza onun icabına bakıyor :)  %2.5+0,25$

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2016, 23:35:45
Girişte olmaz da çıkışta çevirme var diyorlar. Hop @kırmızı #hashtag menşınla gönder.

:))

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2016, 19:47:24
Benim Neo'da PP harcamam çok, Payza'da onaylıymış. Payza'yı Neo'ya atıp PP çekebilirim diye düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ocak 2016, 00:15:34
Kırmızıyı çağırın, az olandan ne kadar yatırdıysan o kadar. Fazla yatırdığından sınırsız olması lazım.

@ElisaMcCline hoca bu duruma birşeyler söyler misin?  İç ses: N'olacak bu Use disputeleri?  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ocak 2016, 19:49:07
@ElisaMcCline hoca bu duruma birşeyler söyler misin?

Yapamazsın. PP harcamam yok diyorsun. Payza atıp PP nasıl çekeceksin ki ? ???

Hangisinden daha çok yatırdıysan, ondan sınırsız, diğerinden yatırım kadar cashout yapabilirsin.
İki yatırımın eşitse, (ikisinden de hiç yatırmamış olmak da eşitlik oluyor) her ikisinden de sınırsız çekebilirsin.

Coulers79

Yok değil çok diyorum yahu @Elisa Hoca, şuan her iki işlemci de çekilebilir gözüküyor.
Peki son durumlardan dolayı PP adresimi değiştirirsem, yatırım rakamlarım değişir mi?

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ocak 2016, 21:16:56
Yok değil çok diyorum yahu @Elisa Hoca, şuan her iki işlemci de çekilebilir gözüküyor.
Peki son durumlardan dolayı PP adresimi değiştirirsem, yatırım rakamlarım değişir mi?

Şu an Paypal çekebiliyorsan  adresini değiştirirsende çekebilirsin. Sadece 48 saat güvenlik nedeniyle bekletiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

gece gece mutlu oldum :) o kadar kazandırmasına rağmen şunun keyfi bambaşka;
[IMG]http://i68.tinypic.com/2nlwosm.png[/img]

ikose