neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Güzel dilekler ve tebrikler için çok Teşekkür ederim..
Darısı tüm arkadaşlarımın başına İnşallah..  :-[  :-[

yingyang16

ikose

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Mayıs 2012, 02:39:08
Tebrikler İkose (p)
Teşekkürler YingYang Hocam..  :g
Daha büyükleri dilerim herkezin hesabına  :-[

FilmsizKalma

Tebrikler İkose İnşallah daha büyüklerini kazanırsın :)

lovablegs

arkadaşlar bu ne sizce ?
benim anladığım kadarıyla bilgisayarının saati yanlış düzeltinceye kadar olmaz diyor..ama saatim düzgün sorun yok bu sebepten dolayı giremiyorum hiç bir şekilde neoya ..bi yardım lütfen .. (a)

yingyang16

Alıntı yapılan: lovablegs - 30 Mayıs 2012, 14:29:22

arkadaşlar bu ne sizce ?
benim anladığım kadarıyla bilgisayarının saati yanlış düzeltinceye kadar olmaz diyor..ama saatim düzgün sorun yok bu sebepten dolayı giremiyorum hiç bir şekilde neoya ..bi yardım lütfen .. (a)

Lovablegs  tamamen bilgisayar saatin ile ilgili  ;) Bilgisayar saatini tekrar gözden geçirip başka tarayıcıdan denemeni tavsiye ederim ;)

lovablegs

Alıntı yapılan: YingYang - 30 Mayıs 2012, 14:36:16

arkadaşlar bu ne sizce ?

Lovablegs  tamamen bilgisayar saatin ile ilgili  ;) Bilgisayar saatini tekrar gözden geçirip başka tarayıcıdan denemeni tavsiye ederim ;)

evet ya hocam  başka tarayıcı olayı hiç aklıma gelmiyor alışmışım sürekli  chrome ile girmeye..Düzeldi sorunum teşekkürler ...

yingyang16

Alıntı yapılan: lovablegs - 30 Mayıs 2012, 14:52:16
Alıntı yapılan: YingYang - 30 Mayıs 2012, 14:36:16

arkadaşlar bu ne sizce ?

evet ya hocam  başka tarayıcı olayı hiç aklıma gelmiyor alışmışım sürekli  chrome ile girmeye..Düzeldi sorunum teşekkürler ...
Rica ederim  :)
Sorunun çözülmesine sevindim  :)  :y

regortaz

Chrome'da reklam görüntülemede sorun yaşayan var mı? Cache, cookie vs. temizledim ama yine de sabahtan beri tıklanmıyor hiçbir reklam, sabahın erken saatlerinde tıklayabildim bir kaç reklam onun haricinde hepsinde hata veriyor. İşin ilginç yanı AdPrize'larda bir sorun çıkarmıyor sadece reklamlar tıklanmıyor. Opera'da hiçbir sorun yok. Bu sorunu yaşayan/nedenini bilen var mı ???

TwofuN

aynı sorun bende de vardı log out oldum sonra login oldum düzeldi