neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ve bunu sadece hyperbuxtan gelmiş diye düşünüp sermeyin.
ben farklı birkaç sitede daha bu dummy şifremi kulklandım... Ve genelde heryere ilk üye olurken bu şifreyi kullanıyorum.
Daha eski bir siteden de kaynaklı olabilir.

avni59

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Haziran 2012, 01:31:28
Ve bunu sadece hyperbuxtan gelmiş diye düşünüp sermeyin.
ben farklı birkaç sitede daha bu dummy şifremi kulklandım... Ve genelde heryere ilk üye olurken bu şifreyi kullanıyorum.
Daha eski bir siteden de kaynaklı olabilir.

benimkini denememisler.farklı bir site olabılır.her siteye ozel sıfre en iyisi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 07 Haziran 2012, 10:44:57
benimkini denememisler.farklı bir site olabılır.her siteye ozel sıfre en iyisi :)

Neobux ta da kullanıcı adın, hyperbux takiyle aynı mı ?

Denenmemiş olması, bundan sonra da denenmeyecek de demek değil ;)
Enderege' de çok daha geç geldi girişim ;)

avni59

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Haziran 2012, 13:47:25
Alıntı yapılan: avni59 - 07 Haziran 2012, 10:44:57

Neobux ta da kullanıcı adın, hyperbux takiyle aynı mı ?

Denenmemiş olması, bundan sonra da denenmeyecek de demek değil ;)
Enderege' de çok daha geç geldi girişim ;)

aynı ama sımdı farklı bi ID ıle ender hocanın refı oldum o hesaba ıstedıklerı kadar gırebılırler artık.bide benim her sitede sıfrem farklı ,kombinasyonla sıfre olusturma kapasitem fazla  :P

enderege

Alıntı yapılan: avni59 - 07 Haziran 2012, 15:32:20

benim her sitede sıfrem farklı ,kombinasyonla sıfre olusturma kapasitem fazla  :P

Bana uymaz abicim bu iş. Ben yaşlı bir adamım Kombinasyon, permütasyon,faktoriyel hepsi birbirine karışır. Sonra çık işin içinden çıkabilirsen.  :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 07 Haziran 2012, 18:01:26
Alıntı yapılan: avni59 - 07 Haziran 2012, 15:32:20

benim her sitede sıfrem farklı ,kombinasyonla sıfre olusturma kapasitem fazla  :P

Bana uymaz abicim bu iş. Ben yaşlı bir adamım Kombinasyon, permütasyon,faktoriyel hepsi birbirine karışır. Sonra çık işin içinden çıkabilirsen.  :D :D

ender abi öyle deme her siteye göre farklı şifre oluşturabilirsin kendine.. geçenki malum olaydan sonra ben öyle yapıyorum artık.. sen oluşturacağın şifrenin özelliğini belirle sadece ondan sonra onu hersiteye uygun hale getirirsin.. daha detaylı örnek istersen PM den atayım :) kesinlikle tavsiye ederim, hiçbir şifrem aynı değil (değiştirmeyi unuttuklarım hariç) ama hiçbirinide unutmuyorum :)

arnutwowew

neobuxun yaptığına bakın kiralık golden refimi silmiş kilitlediğim halde süresi 20,06,2012 de doluyordu bugünde 60 gün uzatmıştım auto recyle olması imkansız grafikte en son 06,06,2012 de auto recyle olmuş kilitlediğim halde hiçbir şekilde değişim yapamazdı
bot bir refi gerçek insan gösterip banladı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 19 Haziran 2012, 11:43:54
neobuxun yaptığına bakın kiralık golden refimi silmiş kilitlediğim halde süresi 20,06,2012 de doluyordu bugünde 60 gün uzatmıştım auto recyle olması imkansız grafikte en son 06,06,2012 de auto recyle olmuş kilitlediğim halde hiçbir şekilde değişim yapamazdı
bot bir refi gerçek insan gösterip banladı

Yerine başka bir gold gelir merak etme...

regortaz

Neo'da eskiye nazaran daha az mı reklam çıkıyor bu aralar yoksa bana mı öyle geliyor  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 24 Haziran 2012, 23:34:24
Neo'da eskiye nazaran daha az mı reklam çıkıyor bu aralar yoksa bana mı öyle geliyor  ???

Haftasonları hep böyle oluyor, genel anlamda ben bir azalma göremiyorum.