neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

regortaz

Son zamanlarda özellikle AdPrize tıklarken siteden logout edilen var mı? Tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bir bakıyorum zorla atılmışım siteden  (sinir)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 12 Temmuz 2012, 12:29:15
Son zamanlarda özellikle AdPrize tıklarken siteden logout edilen var mı? Tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bir bakıyorum zorla atılmışım siteden  (sinir)
Logout zamanına geldiğinde , denk gelirsen yapıyor bazen evet.
Reklam tıklama zamanı aktif görüyor sistem seni, sorun olmuyor, amaadprize da denk gelirsen atıyor.
Özellikle IP değişmişse.

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Temmuz 2012, 13:38:17
Alıntı yapılan: regortaz - 12 Temmuz 2012, 12:29:15
Logout zamanına geldiğinde , denk gelirsen yapıyor bazen evet.
Reklam tıklama zamanı aktif görüyor sistem seni, sorun olmuyor, amaadprize da denk gelirsen atıyor.
Özellikle IP değişmişse.

Bana hep denk geliyor bugünlerde, admin bey para kazandırmamak için elinden geleni yapıyor :g

Metilli

Merhabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim. Yaklaşık 10 gündür neobuxa üyeyim aktif bir şekilde devam ediyorum. Sizden birkaç bilgi istiyorum regortaz ve elisamccline. Sizin kaçar refiniz var şu an ve kâra geçiyor musunuz ? Yardımcı olun lütfen çünkü az daha ben kafadan 490 dolarlık paketi alacaktim regortaz'ın uyarısı olmasaydı ve gerçekten dediğinizin doğru olduğunu düşündüğüm ve bilgi almak için sizlere geldim. Biraz bilgi lütfen :)

enderege

@Metilli

Neobux da  en az 10-15 muntazam tıklayan direk refiniz yoksa üyelik paketi almayın. Ama standart olarak ref kiralayabilirisiniz. Fazlada bir beklentiye girmeyin. 200-250 rented refe kadar çıkıp duruma göre golden alabilirsiniz. Bu aradada direk ref (eş-dost, gerekirse silah zoruyla) edinebilirseniz çok iyi olur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 02 Ağustos 2012, 21:02:13
Merhabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim. Yaklaşık 10 gündür neobuxa üyeyim aktif bir şekilde devam ediyorum. Sizden birkaç bilgi istiyorum regortaz ve elisamccline. Sizin kaçar refiniz var şu an ve kâra geçiyor musunuz ? Yardımcı olun lütfen çünkü az daha ben kafadan 490 dolarlık paketi alacaktim regortaz'ın uyarısı olmasaydı ve gerçekten dediğinizin doğru olduğunu düşündüğüm ve bilgi almak için sizlere geldim. Biraz bilgi lütfen :)

Foruma hoşgeldin metilli.
Neobux artık paradan para kazanmak konusunu aşmış durumda. Herşeyi reklam almak üzerine kurdu.
En büyük paralar adprizelarda dönüyor.
Tanıdığım birçok kişi (özellikle son dönemde başlayanlar) reflerden daha çok adprize dan kazanıyor.

Enderege arkadaşımızın bahsettiği gibi;
- Direk refiniz yoksa standart olarak 1 ya da max 2 adet 100 lük ref alıp süreleri geldiğinde salarak, birikeni alıp yatırımı kesebilirsiniz.
- 15 kadar düzgün direk refle golden düşünebilirsiniz. (250 kiralık refi geçmemelisiniz)
- Golden üsti paketlerden alınabilecek ve para kazanabileceğiniz tek paket ultimate tir. Onda da anca 2.inci yıl, hatta belki 3.üncü yıl para kazanabilirsiniz.

Benim 20-25 kadar direk refim ve 230 kiralık refim var ama benim durumum farklı.
Ben çok iyi kazanıyorum.. Ama yeni başlayan hiçkimse (ultimate değilse) kiralık reflerle kazanamaz.

Büyük yatırım konusunda neobux tan uzak durun.
Standartsanız peşpeşe alacağınız maksimum 2x100 ref. Ve bir daha kesinlikle ref almamak, uzatmamak. Tıklarınızla ya da Adprize ile ne gelirse devam.
15 civarı düzgün DR ile de max golden + 250 ref. (reflerin sürelerinin maksimum uzatılması gerekli ve astarı yüzünü geçiyor.)

Metilli

Tamamdır anladım. Demekki bu sitelerde işler göründüğü gibi gitmiyor. Bende şuan 150 ref var ve son günlerde tıklamalar düştü biraz.  Bakalım sizin önerinilerinize kulak asacağım :)

regortaz

Alıntı yapılan: Metilli - 02 Ağustos 2012, 21:02:13

Kendimi Fernando'ya para kazandırmamaya adadım, en az 490 dolardan ettim adamı oh :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 03 Ağustos 2012, 09:21:29
Tamamdır anladım. Demekki bu sitelerde işler göründüğü gibi gitmiyor. Bende şuan 150 ref var ve son günlerde tıklamalar düştü biraz.  Bakalım sizin önerinilerinize kulak asacağım :)

Ehehe, ben de al dene diyorum, deniyormuşsun işte, şimdiden geçmiş olsun :D

Alıntı yapılan: regortaz - 03 Ağustos 2012, 12:16:55
Kendimi Fernando'ya para kazandırmamaya adadım, en az 490 dolardan ettim adamı oh :g

:y , e o da para verene kazandırmaya devam etseydi :)

Fernando nun tüm kurgusu reklam almak üzerine kurulu. O yüzden reklam ve adpriize tıklayan kazanır.
Gerisi biraz yalan olmuş durumda :)

Az önce adprize dan 0,25$ daha çıktı... Reklamlarımın tamamını tıklayınca ancak yarısını kazanabiliyorum :D