neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz-777

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ağustos 2012, 12:36:26
:y , e o da para verene kazandırmaya devam etseydi :)

Fernando nun tüm kurgusu reklam almak üzerine kurulu. O yüzden reklam ve adpriize tıklayan kazanır.
Gerisi biraz yalan olmuş durumda :)

Az önce adprize dan 0,25$ daha çıktı... Reklamlarımın tamamını tıklayınca ancak yarısını kazanabiliyorum :D
ama her reklama tıkladığında 3 adprize reklamı kazanıp onlara tıklıyorsun. neredeyse 3 kat çaba sarfediyorsun, 3 katını kazanman gerekirken 2 katını kazanmışsın fernando yine kazandı yani

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: deniz-777 - 03 Ağustos 2012, 16:47:49

Fernando nun tüm kurgusu reklam almak üzerine kurulu. O yüzden reklam ve adpriize tıklayan kazanır.

Az önce adprize dan 0,25$ daha çıktı... Reklamlarımın tamamını tıklayınca ancak yarısını kazanabiliyorum :D
ama her reklama tıkladığında 3 adprize reklamı kazanıp onlara tıklıyorsun. neredeyse 3 kat çaba sarfediyorsun, 3 katını kazanman gerekirken 2 katını kazanmışsın fernando yine kazandı yani

Reklam ne zaman gelecek diye sürekli başında beklemeden,
sadece reklam tıklayarak o kadar kazandığın başka siteler varsa ve paylaşırsan, onlara da üye olabiliriz tabii ki :)

Upgrade olmasan da, ref geliri matrix kazancı vs tüm gelirleri dışarıda tutarak.
Hayatında bu kadar parayı reklam tıkından kazandığınız bir yer varsa, söyleyin, gidip o sitede hemen refiniz olayım.
(Bilgi eskidir ama iş görür. Şu anda yenisini sunacak internet bağlantısına sahip değilim.)
[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neobux_adpt2.jpg[/img]

ata07

Rüyamda adprize tıklıyordum hep sonuç buydu  :'( :'(

deniz-777

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ağustos 2012, 20:59:34
Alıntı yapılan: deniz-777 - 03 Ağustos 2012, 16:47:49

Reklam ne zaman gelecek diye sürekli başında beklemeden,
sadece reklam tıklayarak o kadar kazandığın başka siteler varsa ve paylaşırsan, onlara da üye olabiliriz tabii ki :)

Upgrade olmasan da, ref geliri matrix kazancı vs tüm gelirleri dışarıda tutarak.
Hayatında bu kadar parayı reklam tıkından kazandığınız bir yer varsa, söyleyin, gidip o sitede hemen refiniz olayım.
(Bilgi eskidir ama iş görür. Şu anda yenisini sunacak internet bağlantısına sahip değilim.)
[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neobux_adpt2.jpg[/img]
keşke o istatistiklerin yanında kaç reklama tıkladığımız yazsaydı ona göre net bir cevap verebilirdim :). ayrıca senin çok şanslı olduğun da bir gerçek :). başkaları bu kadar kazanamıyor malesef, istediği kadar tıklasın.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: deniz-777 - 03 Ağustos 2012, 21:46:41
keşke o istatistiklerin yanında kaç reklama tıkladığımız yazsaydı ona göre net bir cevap verebilirdim :). ayrıca senin çok şanslı olduğun da bir gerçek :). başkaları bu kadar kazanamıyor malesef, istediği kadar tıklasın.

Hemen istatistiği verebilirim.

Güde ortalama 25 reklam tıklıyorumdur, çok daha az ya da fazla olabiliyor.
Bu da 75 tane manuel surf olarak adprize yapar.

Reklam tıklarından gelen gelirleri kenara koy, kuruş kazandırmıyor de.
25 reklam +75 (5 snlik) manuel surf ile, yukarıda verdiğim adprize kazancının yarısını veren istediğin sitede refin olacağım.
Çok şanslıyım ya, , yarısı diyorum o yüzden :D

Bu ödüllerin birçoğu sadece bizim forumda bile bir sürü kişiye çıktı. Ama nedense ben şanslıyım.
Siz düzenli ve sıkılmadan tıklamalarınızı devam ettirmiyor değilsiniz yani :)

OK anlaşıldı :)

Metilli

haha :D olsun olsun sanslı olsun butun herkes :D bende hic tıklamazdım adprizelara artık sizin sayenızde onlarada tıklıyorm :D hadi hayirlisi :D

ElisaMcCline

Walla ben tıklıyorum ve gelirinden de memnunum, kim nasıl isterse öyle yapsın diyorum...

Bu konu defalarca tartışıldı.

Maalesef reset saatinde girip tüm reklamları tıklayıp adprizelarına da tıklayarak olmuypor bu iş.
Ara ara girip bakmanız lazım. reset dışında da reklama denk gelip tıklamanız gerekiyor.

Çok emin olmamakla birlikte kafamfa adprize için oluşan bir düşünceyi paylaşmak isterim.
Sistem muhtemeken o gün çıkan reklam adedinin %xx ini tıklamış olmanızı ( ve dolayısıyla x3 adette adprize) bekliyor.

Örneğin kriter %30 olsun. Ve o gün 60 reklam çıkmış olsun.
Sizin reset saatinde ortalama 15 reklam (ve adprize ları) tıkladığınızı varsayalım. Ama sistem 5 reklam (ve adprize ları) daha yakalamanızı istiyor. 60 reklamın %30 u 19-20 reklam dersek, böyle bir baraj olabilir.
Bunun için geriye dönük 3 günlük/1 haftalık vs gibi bir ortalama sözkonusu muhtemelen.

Bunu düşünmeme sebep de şu;
tatil süresince reklamları savsakladığım zamanlar oldu. Buna rağmen çok reklama reset saatinde denk geldiğim zamanlar da.
Ama ne zaman biraz savsaklasam, eskisi gibi ilgilenmesem, bir süre adprize yakalayamadım. ( resette çok adette reklam ve aadprize a denk gelsem bile)
İlgilenmeye başladıktan sonra da ilk 3-5 gün yine hiçbirşey göremezken, birden bire yine 2-3 günde bir birşeyler yakalamaya başlanabiliyor. Hatta bazen hergün 1 tane, ve hatta günde 2 tane bile.

Bende durum bu, bize gelmiyor diyorsanız tıklamazsınız olur biter. ;)

Metilli

Çok mantıklı aslında olabilir gerçekten. Bende tıklayınca ekstra dün kazandım Neo points 10 tanecik :D yani 10 neo points cok anlamayın. Birde benim aklıma takılan başka birşey var. Acaba daha çok reklam tıklarsak reflerin tıklama oranı artabilir mi ? Yani bu adam az tıklıyor sadece ana reklamlara tıklıyor diye azalma olabilir mi ? sacma ama olsun aklıma geldi dün :D çünkü o kadar çok tıkladım ki dün ve neredeyse her tıklama sonucunda 2 tane ref 8 click yaptı :D

Bu arada sizde ben gelmeden önce her konuyu tartışmışsınız ya hiç zevki çıkmıyo böyle bi daha tartışalım :g:g:g

deniz-777

Alıntı yapılan: Metilli - 04 Ağustos 2012, 02:36:59
haha :D olsun olsun sanslı olsun butun herkes :D bende hic tıklamazdım adprizelara artık sizin sayenızde onlarada tıklıyorm :D hadi hayirlisi :D
bakalım ne kadar dayanabileceksin ben 1,5 - 2 ay dayanabildim :D. bende adalert çalışıyor sabah akşam pc başındayım %30 değil %50 reklam yakalıyorumdur, adprizelerin de hepsine tıklıyordum ama olmuyor olmuyor olmuyor  (sinir). bence ne taktik uygularsak uygulayalım bu ödüller belli bir orana göre dağıtılıyor yani birisi yüksek ödül kazanınca diğerinin kazanma şansı düşüyor.
elisamcclinenin isttatistikler hakkatten iyi de ben kendi istatistiklerime göre bırakmayı tercih ettim en mantıklısı buydu

Metilli

Alıntı yapılan: deniz-777 - 04 Ağustos 2012, 15:10:52
Alıntı yapılan: Metilli - 04 Ağustos 2012, 02:36:59
bakalım ne kadar dayanabileceksin ben 1,5 - 2 ay dayanabildim :D. bende adalert çalışıyor sabah akşam pc başındayım %30 değil %50 reklam yakalıyorumdur, adprizelerin de hepsine tıklıyordum ama olmuyor olmuyor olmuyor  (sinir). bence ne taktik uygularsak uygulayalım bu ödüller belli bir orana göre dağıtılıyor yani birisi yüksek ödül kazanınca diğerinin kazanma şansı düşüyor.
elisamcclinenin isttatistikler hakkatten iyi de ben kendi istatistiklerime göre bırakmayı tercih ettim en mantıklısı buydu
Olay şurada sanırım Hocamız anlatmıştı bunu. Günlük dağıtım sınırı vardı. 0.25 dolar dan 400 tane  100 dolar degerinde .50 dolardan aynı sekilde 100 dolar degerinde diye gidiyor. $100 dolar 1 kişiye çıkıyor günde yani :D O yüzden başkaları kazandıkça biz kaybediyoruz. Şanşlı olan kazanıyor kısacası :D