neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

OFFFFFFFFFFFFF. Golden üye oldum ref kiralayamıyorum delirecegimmmmmmmm :@

nouma26

lovablegs

Metilli

Ya arkadaşlar ben mi beceriksizim yoksa bu neobuxda kiralik ref mi kalmadı. 2 gün oldu hala ref alamadim. Saatlerim türkiye saatiyle 19 ve 00 ancak tam o saatte referans alma yeri aciliyor tam tıklıyorum YES diyorum hop kalmadı diyor ref. Ne yapmam lazım ? Rental queue den mi alsam diye düsünmeden edemiyorum artık?

regortaz

Alıntı yapılan: Metilli - 16 Ağustos 2012, 00:07:14
Ya arkadaşlar ben mi beceriksizim yoksa bu neobuxda kiralik ref mi kalmadı. 2 gün oldu hala ref alamadim. Saatlerim türkiye saatiyle 19 ve 00 ancak tam o saatte referans alma yeri aciliyor tam tıklıyorum YES diyorum hop kalmadı diyor ref. Ne yapmam lazım ? Rental queue den mi alsam diye düsünmeden edemiyorum artık?

Başka bir önerim var hiç almamayı düşündün mü :D Reflerin çok mu iyi çalışıyor da başka ref istiyorsun :g

Golden üye olduktan sonra hiç ref almadım konuyla ilgili bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :) Ortalıkta gezinen bir link vardı 100 ref paketi kiralamak için, ref saati gelmeden saniyeler önce sürekli o sayfayı yenileyerek alanlar vardı diye hatırlıyorum.

Metilli

Hocam vallahi biliyosun ben biraz taktım neobux'a artık para kazanamayacagımı biliyorum oradan ama olsun benim icin eglence oldu birazcık o site o sekilde bakıyorum artık. Koydugum paranın ıste yarısından bıraz fazlasını geri alıcam falan o sekilde de :D Peki o zaman ben yeni adam almak yerine recycle yaparak daha düzgün refler bulmamı mı öneriyorsun?

enderege

Alıntı yapılan: Metilli - 16 Ağustos 2012, 00:15:15
Koydugum paranın ıste yarısından bıraz fazlasını geri alıcam falan o sekilde de

İşte! Acı gerçek bu... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

NeoPoint offers 4 video yu bugünde seyredim 4*4=16 neo point kazanabilirsiniz..

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 16 Ağustos 2012, 14:19:11
NeoPoint offers 4 video yu bugünde seyredim 4*4=16 neo point kazanabilirsiniz..

Gerçekten benim için bir deneyim oldu o da paran yoksa PTC sitesinden para kazanmaya çalışma :D Artık koydugum parayı autopay yaparak cıkarmayı planliyorum zaten hali hazırda 250 refim var 30 gunluk zamanı kalan. Autopayle döküle döküle hepsi bitene kadar bekleyecegım ve parayı cekecegim baska para yatırmayacagım neobuxa. Ama benim icin eglenceli bir heves olmustu sevmiştim onu ben :'( :g

ElisaMcCline

Goldenlar için autopay pek sağlıklı değil aslında ama, refler yeniyse bewlirli bir performans yakalayabilirsin de.
Reflerini düzenli kontrol etmeni tavsiye ederim. 3 ten az tıklamaya başlayanlar çıkarsa, hemen iptal etmelisin.