neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

behnam2016

Arkadaşlar, ödemeleriniz,refleriniz,adprizeleriniz hayırlı olsun  (p), bende son kazandıklarımdan bir gösteri yapayım isterseniz, izleyin (Neyseki bence neobux dolandırıcı bir site, nedeni sonralar söylicem)

enderege

Alıntı yapılan: behnam2016 - 17 Ekim 2012, 22:12:35
(Neyseki bence neobux dolandırıcı bir site, nedeni sonralar söylicem)

Tebrikler behnam2016.  :)

Ama merak ettim şimdi. Neo neden dolandırıcı? Açıklada aydınlanalım. :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

regortaz

Alıntı yapılan: behnam2016 - 17 Ekim 2012, 22:12:35
Arkadaşlar, ödemeleriniz,refleriniz,adprizeleriniz hayırlı olsun  (p), bende son kazandıklarımdan bir gösteri yapayım isterseniz, izleyin (Neyseki bence neobux dolandırıcı bir site, nedeni sonralar söylicem)

Dolandırıcı değil de politik yetenekleri gelişmiş diyelim :)

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 17 Ekim 2012, 22:18:45
Dolandırıcı değil de politik yetenekleri gelişmiş diyelim :)

Şuna "yasal dolandırıcı" desek. Ben en uygun terim olarak bunu yakıştırıyorum.  :D

behnam2016

arkadaşlar bekleyın bir üzün ileti yazıyorum söylediğim sözün kanıtı için  (a)

behnam2016

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ekim 2012, 22:14:41
Tebrikler behnam2016.  :)

Ama merak ettim şimdi. Neo neden dolandırıcı? Açıklada aydınlanalım. :g

ben sitede Gold üyeyim, yatırım falan da çok yaptımda bir zamanlar, ama çoğu uçtu gitti, yatırdığım paranın belki 1/3 bile çekemedim, premium sürecinden 1 ay falan kalmış, siteye çok ümüdüm yok
Bence neobux bir organize dolandırıcılık sitesi, yüzde sorunsuz anında ödeme yapıyor, ama bünün arkasında parayı yatırımcılardan çalmış. Bir kaç örnek vereyim:

-ilk ref kıralamaya başladığınızda kirali reflerm hepsi iyi tıklıyor, 300ye ulaştığınız zaman diyorsunuz hee site iyi kazandıra bilir, reflerde super tıklama yapıyorlar... O zaman 90$ günahsız parayı siteye attıkdan sonra refler hepsi hasta gibi oluyorlar, bana ki öyle oldu da, Golden dan önce 300 ref limitine ulaştım, Premium edince klik ortalaması gökden çukura düştü. klikler yarım gibi oldu

-Ticketler seçgın olarak cevaplanıyor, yani probleminiz  sizin zararınıza ve site menfaatına olursa bir hafta cevap gelmesi için zaman sürüyor, ama aksı halde anında bile cevap geliyor! bunu yemin ediyorum

-Kıralı reflerin süreci bitmesi için Fee var sitede! yanı refin süreci bitmesine izin verirsen kesıntı yapıyor, bu kural üyeleri iyice dolandırmak için kullanıyor! Dikkatiniz eğer hesapınızda pra olmazsa hesap (-) bile olabılır

Bir gerçek olayı anlatayım,
bilmiyorum haberlerden hatırlarsanız geçenlerde ıranda protesto falan varmış ya, cümhürbaşkanı olayı... o zamanlar bir kaç gün için tüm ülkenin interneti sorunlu olmuş, çoklu https sitelere giriş yapmak olmuyordu, neobuxda onlar arasında! olay zamanı benim 750 den fazla kıralı refim varmış, bundan önce en kısa zamanda bana cevap veren neobux, problemime 4-5 gün içinde cevap yazdı, o da bu olmuş "probleminiz hala sürüyormu?"!!!!  >:(
Evet, böylesine benim bir kaç gün kazancım kayb olurken (dıkkatınıze sitede reflerden kazanma için tıklama gereği var) bir kaç refi extend yapma için para toplıyamadım, günlük kazancda iyice düşük olmuş (premium nedeniyle!). Sonuçta bir kaç refim expire olunda ve kesintiler benim hesapımı (-) yaptırdı, hatırladığım kadar -4$ olmuş hesapım. Bü yüzden bü dürüm reflerim hepsi bitene kadar sürdü, hesapım sifira yaklaşırken bir kaç daha ref expire olup ve feelerde yine hesapı düşürüyordu :(, üzün zaman sürmedi ben kaldım ve 0 ref hemde -2$ balance :)

-Recycle söylenen şey tamamen şaka, değişim yaptığınız refler yine deaktif olacaklar. Recycle yaparken sadece 0.07$ paranızı kayb etmiş olacaksınız  :y
-Adprize de yalan. Sandığınız şans arada söz konusu bile değil. Hediyeler hepsi seçgın olarak üyelere veriliyor. Forumla çok ilgilenenler, chat de gece gündüz uyanlar, yoğun referans getirenler ve benzer üyeler hep büyük hediyeleri kazanıyorlar, bunu ben kendım de denedım, arkadaşlarımda yaptılar. Sitede yaptığınız aktivite direk olarak Adprize şansınızda etkisi var, sanki bir otomatik sistem site ile uğraştığınız zaman şans oranızı yükseltiyor  (a)

şuan hatırladıklarım bunlar, gelecekte fazla yanıtlar yazacam...

Evet, bazi arkadaşlar şunu politika söyler, ama mademki site üyelerin zekasına böyle ihanet edirse dolandırıcılık  :n

Sonunda yazıdığım yanıtın üzün öldüğü hemde türkçemin iyi olmadiği için özür dilerim  :-[

FilmsizKalma

Fernando' ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum (k)
[IMG]http://imageshack.us/a/img607/4991/dy5q5.png[/img]

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ekim 2012, 23:33:59
Fernando' ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum (k)
[IMG]http://imageshack.us/a/img607/4991/dy5q5.png[/img]

:D :D :D :D

Seni göndereceği otelde sana bir damla su bile vermez bu adam. Otel ( -5 *) lıdır muhakkak.  :P