neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Golden bittiğinde/bitmeden yenilemezseniz, tekrar golden alana kadar standart özelliklerine sahip olursunuz.

Edit:
300 lük ref limiti de dahil....

regortaz

Arkadaşlar şu sıralarda video sitesiymiş gibi görünen ve bir codec indirmenizi isteyen bir reklam dönüyor, indirmeyin o programı sakın spyware bulaştırırsınız bilgisayarınıza. 2000'lerin başında çok popülerdi bu yöntemle spyware/adware dağıtmak ama halen devam ediyor demek ki. Ayrıca bir de dosya yöneticisi/toolbar reklamı var aynı şekilde o sayfada da hiçbir şeye tıklamayın sadece reklamı izleyip kapatın :)

ElisaMcCline

Reset saatinden önce hesabına girebilecek arkadaşlar bunu kaçırmasın.
Reklamlar saat düzenlemesi için resetlendi. Resetten önce tıklamış olduğunuz reklamları yine açık bulacaksınız, reklamlarınız açılmış olacak.
Resetten hem önce ve hem sonra reklam tıklamalarınızı yapabilirsiniz.

hakanatik01

bende bombardıman gibi oldu bu tıklıyorum bitiyor adprize geçiyorum 1-2 tık yapıyorum orda yeni reklam gelip duruyor bitiremedim adprizi  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Kasım 2012, 12:30:56
bende bombardıman gibi oldu bu tıklıyorum bitiyor adprize geçiyorum 1-2 tık yapıyorum orda yeni reklam gelip duruyor bitiremedim adprizi  :g

Sanırım double tıklayabileceğini farkeden çok ve dolayısıyla çok fazla tıklama yapılıyor, yeni gelen fazla reklamlar da var.
Sistem aksayarak gidiyor. Çoğu zaman reklamlar ya da adprize onaylaması sorun oluyor.. Ben de bitiremedim adprize ları... reklam da çok kaçırdım.
Çünki onaylamalar da gecikiyor...

Metilli

artık ad prize'dan 50 dolar 25 dolar istiyorum :D Çok mu şey istiyorum? :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 05 Kasım 2012, 12:35:42
artık ad prize'dan 50 dolar 25 dolar istiyorum :D Çok mu şey istiyorum? :D

İsteyenin bir yüzü kara, .... Fernando Zenci :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Kasım 2012, 12:36:19
İsteyenin bir yüzü kara, .... Fernando Zenci :D

bayağı bir sesli güldüm :D

Metilli

Fernandoyla konussam bro yeter cok cektim tıklamak istemiyorum artık desem Ver bana 100 dolar bu işin peşini bırakıyorum üstü sana kalsın desem, verir mi acaba? Öğrencinin halinde anlar mı acaba :S  :g :g

tolgacan86

bende gaza geldim acayip reklam+adprize tıklıyorum :D