neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: ahnamus - 11 Kasım 2012, 16:25:19
valla şans heralde.. ben 3 ünü de götürdüm  :g ben de çok şaşırdım...
Canı gönülden Tebrikler  (a)  :y

voldemort

neobux tollbar yüklemeye gerek var mı? siz yüklediniz mi? ben opera ve firefoxtan denedim iki tarayıcıda uyarı verdi zararlı yazılım diye.

ElisaMcCline

Yükleyen çok, bir zararı yok.. ben o tarz şeyleri sevmediğim için yüklemedim ama yükleyenler memnunlar.

enderege

Alıntı yapılan: voldemort - 11 Kasım 2012, 22:27:13
neobux tollbar yüklemeye gerek var mı? siz yüklediniz mi? ben opera ve firefoxtan denedim iki tarayıcıda uyarı verdi zararlı yazılım diye.

Benim firefox da kurulu. Bir problem  yok. Muhtemelen sendeki her şeye uyarı veren virüs vs. programlardan biri engelliyordur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Alıntı yapılan: voldemort - 11 Kasım 2012, 22:27:13

Bir buçuk yıldır kurulu nerdeyse hem toolbarken kullandım hem de AdAlert'i, herhangi bir sorun yok.

voldemort

tşk ederim yinede sizlere soruyum dedim,konunun yeri değil ama clixsense tollbar opera tarayıcısına kurulmuyor onu nasıl kurabilirim operaya.

tolgacan86

operayı bırak chrome kullan :D

hakanatik01

http://www.clixsense.com/en/Forum/100163/Opera_Extension_for_Ad_Alerts
burdada istekte bulunmuşlar Opera için yokmuş henüz adamlarda imza kampanyası başlatmışlar oylayın ordan yeterli çoğunluk olursa yapabilirler:) Zaten kurulmadığı kendi sitesinden belli 4 tarayıcının resmi var toolbar kurmak istediğinizde[explorer-Chrome-Firefox-Safari]
chrome opera yalan tek gerçek Firefox :g

Not:Küçük bir de hatırlatma başlıkta yazdığı gibi neobux bölümü burası özel olarak clixsense bölümüde var forumda oralara sorsanız daha hızlı cevap alırsınız  :g

voldemort

regortaz

Alıntı yapılan: voldemort - 11 Kasım 2012, 22:51:59
tşk ederim yinede sizlere soruyum dedim,konunun yeri değil ama clixsense tollbar opera tarayıcısına kurulmuyor onu nasıl kurabilirim operaya.

Diğer tarayıcılarda nasıldır bilmiyorum ama Chrome'u çok hantallaştırmıştı C.Sense toolbar, o yüzden kaldırdım hemen hiç tavsiye etmem.