neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

tolgacan86

bir yıldız gibi kayıp gittiler :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 13 Kasım 2012, 11:24:28
bir yıldız gibi kayıp gittiler :)
:D:D bu 0,015likler hep böyle bende kameranın flash çakmasına benzetmiştim geldi baktım yok:D günlük kzancıda artırdı galiba sanırım   bişeyler oluyor bakalım hayırlısı bugünde ilk defa normal günlük  tıklarımı yapmak için açtım birde baktım ilk defa oluyor bende,orda güzelim 0,01 lik ilk bana tıkla, ilk bana tıkla diye göz kırpıyordu :g
Şimdedd 0,005lik geldi:)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Kasım 2012, 16:23:44
:D:D bu 0,015likler hep böyle bende kameranın flash çakmasına benzetmiştim geldi baktım yok:D günlük kzancıda artırdı galiba sanırım   bişeyler oluyor bakalım hayırlısı bugünde ilk defa normal günlük  tıklarımı yapmak için açtım birde baktım ilk defa oluyor bende,orda güzelim 0,01 lik ilk bana tıkla, ilk bana tıkla diye göz kırpıyordu :g
Şimdedd 0,005lik geldi:)
bende niye yok bu reklamlar üstelik sürekli nöbet tutarken..
ama Fernando üzüldüğümü anladı galibaki bugün Adprizedan 0,25$ verdi..
Yoksa niye versinki daha puanın bile 10 dan fazlasını görmedim yoksa..
amaaaa yinede seviyorum bu siteyi..

hakanatik01

0,015 geldi hemen bakın derim:)The Best Paying PTC Websites Guaranteed!!
rastgele çıkabiliyormuş elisamccline hoca öyle dediydi ve tıklasanda alamıyorsun bazen ustam :) ama işte bu kez
adprize niyetine artık bizede bu geldi :g

ElisaMcCline

Hadi geçmiş olsun, muradına erdin :D

Yaa, rastgele değil de, nedense herkese aynı anda çıkmıyor birçok reklam.. Zaman aralıklı çıkıyor..
Sanki belirli bir grup belirli bir zaman aralığında öncelikli, kalırsa sıradaki gruba, kalırsa bir sonrakine vs gibi.

Csense gibi değil yani.. Gecikmeli de olsa çıkıyor. ama bazen sadece hayalini göreceğiniz kadar az click kalmış olarak size kalmış olabiliyor.

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Kasım 2012, 00:09:58
manyağın biri neobux ta neobux reklamı vermiş yahu :D

Site buydu :D
http://onlinemoney1992.blogspot.com/

kaç ref gelmiştir acaba  ???  ???  :g  :g  :g

hakanatik01

Neodan çok kazanmış belli ki aldığımızın bir kısmını geri verelim fakir fukara sevinsin demiştir  :D :D gazoz kapağı niyetine :P

hakanatik01

Kaçıranın çok üzleceği çok basit bir görev var 0,04lük linke tıklıyorsun isimler aynıysa yes değilse no deyip geiçiyorsun bitmeden yetişin:)
Talking Roby the Robot for Android mesela ismi bumu diyor linke tıklıyorsunzu zaten hepsi android uygulması direkt google play'e yada itunes gidiyor.Çok basit bir görev.Lİnke tıkla açılan sayfadaki uygulama aradığımızmı evey yada hayır bu kadar görev.
Görevin adıda bu:Can You Find the Provided Mobile App Name on this Website?