neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Flood gibioldu ama farklı bir görev geldi oda basit
Locate business leader names on company websites (Step 2)

Buda ona çok benziyor bir nevi linklere tıklayın çalışıyormu görevi gibi linklere tıklıyorsunuz excutive ve board of director sayfalarımı değil mi onu soruyor sayfa açılıyorsa zaten yazıyor hangi sayfa olduğu yes no deyip geçiceksiniz gene.ABir sim var mesela hakan atik leader linkine tıkladınız o isim orda varmı şeklinde.

Mesela bir örnek

Can you find Maryanne Chantler on the 'EXECUTIVE page' above?(required)
tıkladığınız linkete bu isimde biri varmı diyor varsa yes yoksa no

arnutwowew

teşekürler hakan sadece web site adını yaptım öbüründen birşey vermedi

tolgacan86

yetişemedim.. :( tşkler bilgi için..

hakanatik01

Mobile app name çok basitti diğeride ona benziyor aslında isim o excutive yada board of director sayfasında var mı yokmu şeklindeydi
eğer Thanks for your hard work! diyorsa sisz pes etmeyin 5-10 saniyede bir o göreve tıklamaya devam edin bir ara yakalanıyor :) geç gördüm bende yoksa baya iyi olucaktı :g app görevinden 0,8 diğerinden 0,3 alabildim :)
edit:mesela 34 görev kalmış gene yakaladım 1 tane :) Hatta adamların elinde olsa kendileri giricek biz sadece submit'e tıklıycaz :g
"
Time-saving tip! To search for the name on a website, copy the name above (CONTROL-C or COMMAND-C), then go to the website. Type CONTROL-F or COMMAND-F and paste in the name into the search field (CONTROL-V or COMMAND-V). Press ENTER and if the name is on the page it should be highlighted. If not, move onto the next link." İpucunu bile vermiş ismi kopyala ctrl-f le ara tüm sayfayı ne arıycaksın  vaktinmi çok diyor burda :g :g

ikose

gece yazamadım ama sayende 10 dk sürmedi 0,50$ den fazlasını kazandım..  (p)
Teşekkür ederim Hakanatik01  (a)

Coulers79

Yeni kayıt yapanlar tıklama yapmazlarsa para kazanamazlar diye birşey okudum, bu doğru mu?
Her gün tıklamamız mı gerekiyor, siteye girmediğimiz zaman ne olur?

tolgacan86

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Kasım 2012, 10:43:34
Yeni kayıt yapanlar tıklama yapmazlarsa para kazanamazlar diye birşey okudum, bu doğru mu?
Her gün tıklamamız mı gerekiyor?

para kazandıran şey zaten tıklama yapmak? tıklamazsan doğal olarak havadan para gelmez.. :)

Orada kastedilen muhtemelen; tıklama yapmadığın günün ertesi reflerinden gelen komisyonu alamıyorsun..

hakanatik01

0.11 lik great match good match v.s. olan göev var bilginize başladık bakalım ne alıcaz :g
bitti bil geç kalmasam iyiymiş sonradan farkettim %100 düm birdeyazık oldu :g :g

edit:1000 tane daha geldi

regortaz

"There was an error receiving the Advertisement.
Please refresh this page and try again."

Hatasını son bir kaç gündür çok sık almaya başladım, sadece bende mi var bu sorun yoksa genel bir şey mi?

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 26 Kasım 2012, 11:08:42
"There was an error receiving the Advertisement.
Please refresh this page and try again."

Hatasını son bir kaç gündür çok sık almaya başladım, sadece bende mi var bu sorun yoksa genel bir şey mi?

Sende birkaç gündür bende uzun zamandır.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.