neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Tebrikler Metilli;)

FERNANDDDDOOOOOOO; senin ağzini kırim ben. Hergün düzenli tıklıyorum hiç mi para ödülü çıkmaz ya.. Benim başım kel mi ya.. Nedir yani durum. Sırf bu sebepten bırakıcam bak seni  (d) (d) (d)

Metilli

Alıntı yapılan: bekeli - 03 Aralık 2012, 23:53:56
Tebrikler Metilli;)

FERNANDDDDOOOOOOO; senin ağzini kırim ben. Hergün düzenli tıklıyorum hiç mi para ödülü çıkmaz ya.. Benim başım kel mi ya.. Nedir yani durum. Sırf bu sebepten bırakıcam bak seni  (d) (d) (d)

Valla bir yandan ödev yapıyordum bir yandan sıkıldıkça tıklıyordum :D
Şanş valla :)

enderege

Alıntı yapılan: Metilli - 03 Aralık 2012, 23:58:50
Valla bir yandan ödev yapıyordum bir yandan sıkıldıkça tıklıyordum :D
Şanş valla :)

Aman haaaa!... Hocada Fernandonun verdiğini vermesin sana.  :g :g :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Bilmiyorum bir alakası var mı gerçekten ama AdPrize'ların forum aktifliğiyle bir alakası olabilir. Neo forumunda iki gündür yeniden yazabiliyorum ve bir kaç post attım dünden beri, $0.75 main balance çıktı 2 günde toplam  ???

bekeli

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Aralık 2012, 00:16:56
Bilmiyorum bir alakası var mı gerçekten ama AdPrize'ların forum aktifliğiyle bir alakası olabilir. Neo forumunda iki gündür yeniden yazabiliyorum ve bir kaç post attım dünden beri, $0.75 main balance çıktı 2 günde toplam  ???

Bak bu mantıklı geldi. Çünkü neo forumunda hiç aktif değilim. Takılayım biraz bundan sonra ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Aralık 2012, 00:16:56

Açıkçası bir süredir bunu ben de düşünmeye başlamıştım... Hatta denesem mi diye de düşünüyorum.. Uzun siredir foruma girmiyorum kesildi bende herşey... ???

moonisblack

neo forumda bunları kazandım diye yayınladıktan sonra bana arada 10 np harici bişey çıkmadı
orda aldığınız ödemeleri paylaşmayın

birde

insaf yani rented lar 0 click yaptı dün
ayıp yani fernando çok ayıp....

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Aralık 2012, 00:23:16
Açıkçası bir süredir bunu ben de düşünmeye başlamıştım... Hatta denesem mi diye de düşünüyorum.. Uzun siredir foruma girmiyorum kesildi bende herşey... ???

Forumda yazamadığım dönemde iki üç haftada bir 10NP geliyordu şimdi 6 saatte toplamda $0.75 çıkınca bana da bir garip geldi :D

ahnamus

ben de 5-6 gündür adprize tıklıyorum, kiralık reflerin ortalamalarında baya bi fırlama var.. alakası olabilir mi ? ha gayret neo nun şifresini çözeceğiz  :D :g