neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 04 Aralık 2012, 00:27:34
neo forumda bunları kazandım diye yayınladıktan sonra bana arada 10 np harici bişey çıkmadı
orda aldığınız ödemeleri paylaşmayın

birde

insaf yani rented lar 0 click yaptı dün
ayıp yani fernando çok ayıp....

Gün kaçırmadığına emin misin ?
Ya da çok mu az ref var ki denk gelsin....
Benim son 2 gün avg si 1.35 ve 1.28 ???

Ben sürekli forumda paylaşıyorken hiç o tarz bir sorunum olmadı.. hatta forumu bıraktıktan bir süre sonra kesildi ne varsa...
Bu yüzden ben de regortaz gibi düşünüyordum zaten bir süredir.
denerim belki bu hafta içinde.. vakit ayırabilirsem.... Şöyle bir dolanırım 1-2 gün....

moonisblack

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 04 Aralık 2012, 00:45:12
gün kaçırdığım nadirdir

Hmm, ciddi sorun o zaman :D
İlişkinizi gözden geçirin, uzun vadede ilişkilerde yıpranmalar olabilir, bu çok normal :D :D :D

moonisblack

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Aralık 2012, 00:50:52
Hmm, ciddi sorun o zaman :D
İlişkinizi gözden geçirin, uzun vadede ilişkilerde yıpranmalar olabilir, bu çok normal :D :D :D

yarınki falımı bekliyorum  (d)

yingyang16

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Aralık 2012, 00:16:56
Bilmiyorum bir alakası var mı gerçekten ama AdPrize'ların forum aktifliğiyle bir alakası olabilir. Neo forumunda iki gündür yeniden yazabiliyorum ve bir kaç post attım dünden beri, $0.75 main balance çıktı 2 günde toplam  ???

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Aralık 2012, 00:23:16
Açıkçası bir süredir bunu ben de düşünmeye başlamıştım... Hatta denesem mi diye de düşünüyorum.. Uzun siredir foruma girmiyorum kesildi bende herşey... ???

Yalnız değilmişim bende uzun zamandır bunu düşünmeye başlamıştım  :g :D Bana da eskisi gibi ödül vermiyor fernando  :P

Eee foruma bir baskın yapalım bariii :P :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 04 Aralık 2012, 01:15:18
Yalnız değilmişim bende uzun zamandır bunu düşünmeye başlamıştım  :g :D Bana da eskisi gibi ödül vermiyor fernando  :P

Eee foruma bir baskın yapalım bariii :P :D :D

toplu olarak yapalım hatta :D Sonra da kime geldi kime gelmedi diye karşılaştırma yaparız :P daha iyi denemiş oluruz :D

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Aralık 2012, 01:22:14
toplu olarak yapalım hatta :D Sonra da kime geldi kime gelmedi diye karşılaştırma yaparız :P daha iyi denemiş oluruz :D
ben denedim Hocam her gün girip 4-5 tane biryerlere mesaj yazdım
sonuç = 2 tane 0,25$
ama çoğunlukla unuttuyorum giriş yapmayı..

hakanatik01

Alakası yok arkadaşlar buda kanıtım :P hiçbir zaman girmedim foruma ödeme kanıtlarını bile koymayı unutmuşum Yeni yıl için fernandon'un hediyesi bunlar bize:) bol bol çıkıyor elisamccline hocanın uyardığı süprizlere hazır olun bunlardı işte :P

bekeli