neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Aralık 2012, 13:24:12
Harbiden avg leri gaza getirdi Fernando.Az sayıda ve golden kıralık reflerle  süper avg geliyor  :D

Dün 3.5 avg ile rekor kırmış  :)

Şu andaki durum  :)

[IMG]http://i1128.photobucket.com/albums/m493/nouma26/11EkranAl1310nt1310s1310-6.jpg[/img]

Nouma cidden şoklardayım  :D ??? Kaç tane golden RR var ki  ???
Maşallah devamı da gelir  inşallah  :g O:-)

nouma26

Teşekkürler  :) .8 tane var hocam...

Bu arada standartlar içinmidir bilmiyorum ama goldenlar kilitli değil.14 gün tıklamayınca otomatik değişenler yine golden oluyor...

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Aralık 2012, 14:53:01
Teşekkürler  :) .8 tane var hocam...

Bu arada standartlar içinmidir bilmiyorum ama goldenlar kilitli değil.14 gün tıklamayınca otomatik değişenler yine golden oluyor...

Biz Elisa hoca ile bunu çok önceden farketmiştik  :D ;) Standart-Golden farketmiyor  ;) :D Golden RR  auto recyl ile giderse  goldenin yerine golden RR  geliyor  :g O:-) (p) 8 tane golden iyi denk gelmiş  (p) :y

nouma26

1 senede topladım hocam .Az zaman değil yani  :D

regortaz

Biri yine parasını boşa harcamış Neo'da, AdPrize'da Neo blogu dönüyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 06 Aralık 2012, 15:27:13
Biri yine parasını boşa harcamış Neo'da, AdPrize'da Neo blogu dönüyor :D

Ohoo, sen anafikiri anlamamışsın regortaz..., Aslında anlamı çok derin o reklamın :D
Yatırım yapın diyor o vatandaş, bakın o kadar çok kazanmış ki, havaya savuracak kadar çok para kazanıyorum neobux' tan diyor :g

tolgacan86

Yaptığım taskların parasını vermiyor :( 0.03 lük Commercial taskını yapıyorum tam bilmiyorum ama herhalde son yaptığım 6-7 tanesinin parasını alamadım.. anlamadım noluyor..

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Aralık 2012, 00:14:06
Yaptığım taskların parasını vermiyor :( 0.03 lük Commercial taskını yapıyorum tam bilmiyorum ama herhalde son yaptığım 6-7 tanesinin parasını alamadım.. anlamadım noluyor..
bende şimdi c.sensede aynısını yaşadım
son 5 task parasını vermedi..

arshi

Herkeste aynı durum var, dikkat edersen hiçbir sitenin chatbox kısmında crowdflower kazancı yazmıyor. Çöktü herhalde koca site :P ya da çok deli bir lag girdi :P

tolgacan86

Alıntı yapılan: ikose - 08 Aralık 2012, 00:21:43
bende şimdi c.sensede aynısını yaşadım
son 5 task parasını vermedi..

öyleyse genel bir sorun var düzelir yakında ;)