neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Tebrikler Elisa Hocam  (a) (p)
Kutlarım vede kısa sürede devamını dilerim  O:-) (p)

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)
Ödeme almış gibi hissediyorum yahu :D :D :D

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Aralık 2012, 13:34:07
Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum hocam iki-üç hafta çıkmayıp da hiç beklemediğim anda 10NP gelince bile mutlu oluyordum :D

Fernando bu, vardır kafasında bir plan :D

Kesin bir süre sıktı, şimdi de toplu veriyor, yılbaşına indirim zamanına hazırlık... ;)
Mutlu ve kazançlı üyeler tablosu, etraf çok ciddi gaz kokuyor :D para harcasınlar bakalım :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Aralık 2012, 13:32:52
Vee,, çooooook uzun bir aradan sonra :D :D :D   (p)

You have won: $0.25
Credited to your Main Balance

Ehehe, ulen buna da sevineceğimiz günler varmış neo da :D :D :D
Çok uzun zamandır hiç çıkmıyordu yahu :D

Tebrikler hocam  :D

abcb

Metilli

Tebrikler elisa hocam :D
Gerçekten mutlu ediyor yahu öyle bişey :D

tolgacan86

hocam tbrkler :) az olsun bizim olsun :)

arshi

İlk ödemeyi alabilmek için halen 100 reklama tıklama zorunluluğu bulunuyor mu acaba, ya da belli bir gün sınırlaması?

hakanatik01

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 00:38:31
İlk ödemeyi alabilmek için halen 100 reklama tıklama zorunluluğu bulunuyor mu acaba, ya da belli bir gün sınırlaması?
Dediğiniz kuralı bilmiyorum ama zaten neobuxta 100'tık yapmadan 2$ olunmaz gibi :)

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Aralık 2012, 00:55:28
Dediğiniz kuralı bilmiyorum ama zaten neobuxta 100'tık yapmadan 2$ olunmaz gibi :)
Yok orasını halletim :) Eskiden 100 tık yapmadan ödeme isteyemiyordun, istediğinde önce 100 reklama tıkla diye uyarı mesajı çıkıyordu ama. Şu an o uyarıyı göremiyorum sadece "There are too many cashout requests right now!" diye bir mesaj çıkıyor. Epeydir uğramıyorum neoya çok değişmiş  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 01:01:46
Yok orasını halletim :) Eskiden 100 tık yapmadan ödeme isteyemiyordun, istediğinde önce 100 reklama tıkla diye uyarı mesajı çıkıyordu ama. Şu an o uyarıyı göremiyorum sadece "There are too many cashout requests right now!" diye bir mesaj çıkıyor. Epeydir uğramıyorum neoya çok değişmiş  :)

İlginç.. Neoda hiçbir zaman " şu anda çok ödeme talebi var" şeklinde bir uyarı almadım ???
100 tık konusu da ne oldu bilgim yok.. çok uzun zaman oldu... Yeni üyeler belki bilgi verebilir...