neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Aralık 2012, 19:19:31
Fernando veriyor gazı  :D

Oyy maşallah  :D O:-) Bu avg lere golden alınmaz mı yahuu  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Aralık 2012, 19:19:31
Fernando veriyor gazı  :D

Eyy, maaşallah :D
Evet şu anda çok ama, genelde de iyiymiş zaten be nouma.. 2 civarı snırım AVG lerin.. Ama bu kadar az refle çıkılmaz tabii ki işin içinden :)

nouma26

Evet hocam genelde iyi  dediginiz gibi 2 civarinda.bu kadar golden ref tooplayabildim... :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Aralık 2012, 03:35:40
Evet hocam genelde iyi  dediginiz gibi 2 civarinda.bu kadar golden ref tooplayabildim... :)

Yaa aslında arada yeni paketler alıp, eleyip salmak lazım.. uzun vadeli bir site için küçük zararlar olur başında.. Ki açıkçası şimdi bir 100lük paket alsan, onları saldığında zarar etmiş olur musun o da şüpheli.
Kazanamayacağın kesin ama ref yakalarsın.... uğraşmak isteyene işte :)
Alıp seçip salacaksın aslında, uzatıyor arkadaşlar iyi gibi olanları, hata burada başlıyor. golden yada golden benzeri olanlardan ayıklamak lazım aslında ;)

nouma26

Aslında dediğiniz gibi bunları toplamaya başlamıştım.Ama son aldıgım 3 tane 100 luk pakette hiç golden cıkmadı.Bıraz da ondan almamaya başladım.Hevesim kırıldı açıkçası  :)

regortaz

Neo'ya giremiyorum şu anda, benden başka sorun yaşayan var mı acaba? Günlük reklam tıklarımdan 1 adprize'ım kalmıştı, Fernando'ya yar etmemek için uğraşıyorum o tıkı :D

hakanatik01

İçerdeyim :g :g bende sorun yok  ;)

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Aralık 2012, 23:01:45
İçerdeyim :g :g bende sorun yok  ;)

Bende de düzelmiş şimdi, bir 40 dk kadar giremedim, dayanamayıp buraya yazmamı bekliyormuş :D

hakanatik01

Yada fernandoda inat etti o 1 Adprizi vermemek için yakalayabildiniz mi :D

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Aralık 2012, 23:25:34
Yada fernandoda inat etti o 1 Adprizi vermemek için yakalayabildiniz mi :D

Yok süresi bitmiş malesef :( Kesin $50 çıkacaktı o tıktan Fernando o yüzden kapattı siteyi :g