neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:g :g :g yine fernando kazandı yani :g :g

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Aralık 2012, 23:35:45
:g :g :g yine fernando kazandı yani :g :g
Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2012, 00:00:36
Kaçan AdPrize ödülü büyük olurmuş :))

Neo'da her zaman Fernando kazanır :D Neo'da olan Neo'da kalır :g

nouma26

100 yıl sonra Ata sözleri değişik olacak anlaşılan  :D

hakanatik01

ikose

0,01 lik 1 adet reklam var -  Türkiye bruby

yingyang16

2 reklam birden  yakaladım az önce  :g Uzun zamandır denk gelmiyordu  :g

Advertisement validated!
$0.02 + 1 Bonus Pack were credited in your account.

Advertisement validated!   
$0.01 + 1 Bonus Pack were credited in your account.

($)

bekeli

Neobux'ta reklam verirken iki kere düşünün arkadaşlar.
Yeni açılan veya server'ı yoğunluğu kaldıramayan sitelerin reklamlarını vermeyin.
Aniden yüklenme olduğu için verdiğiniz reklam sitesi açılmıyor. Dolayısı ile üye de gelmiyor. Sonra gidiyor güzelim paralar :(

Çok önceden RW için başıma gelmişti. Bugün de başka bir sitenin reklamını verdim onda başıma geldi. Neoda reklam dönüyorken, ki bilenler bilir bu çok kısa sürede biter, reklamını verdiğim siteye ulaşamıyorum. Aşırı yoğunluktan site iptal. Reklamı durdurayım dedim 15 dakika sonra durdurabilirsiniz dedi. 15 dk sonra durdurdum kala kala 3000 tık felan kaldı.

10 bin tıklık aldım çöpe gitmek üzere. Allah'tan adprize'ları aktif etmemiştim. Belki oradan gelir bir şeyler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Ocak 2013, 14:04:15
Neobux'ta reklam verirken iki kere düşünün arkadaşlar.
Yeni açılan veya server'ı yoğunluğu kaldıramayan sitelerin reklamlarını vermeyin.
Aniden yüklenme olduğu için verdiğiniz reklam sitesi açılmıyor. Dolayısı ile üye de gelmiyor. Sonra gidiyor güzelim paralar :(

Çok önceden RW için başıma gelmişti. Bugün de başka bir sitenin reklamını verdim onda başıma geldi. Neoda reklam dönüyorken, ki bilenler bilir bu çok kısa sürede biter, reklamını verdiğim siteye ulaşamıyorum. Aşırı yoğunluktan site iptal. Reklamı durdurayım dedim 15 dakika sonra durdurabilirsiniz dedi. 15 dk sonra durdurdum kala kala 3000 tık felan kaldı.

10 bin tıklık aldım çöpe gitmek üzere. Allah'tan adprize'ları aktif etmemiştim. Belki oradan gelir bir şeyler.

Geçmiş olsun bekeli, evet önce bir yoklamak gerekiyor. Csense de daha küçük bir rakamla hızlı olan reklam seçeneğiyle denenebilir.
Orada daha düşük yoğunluk, neonun yarısı bile değil. Ama diğer tüm sitelerden de yüksek. denemek için çok ideal yani.