neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Ocak 2013, 14:19:33
Geçmiş olsun bekeli, evet önce bir yoklamak gerekiyor. Csense de daha küçük bir rakamla hızlı olan reklam seçeneğiyle denenebilir.
Orada daha düşük yoğunluk, neonun yarısı bile değil. Ama diğer tüm sitelerden de yüksek. denemek için çok ideal yani.

Neobux'ta kaç bin kişi online'mış bunu öğrendik. Vay arkadaş ya :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Ocak 2013, 14:24:00

Altta yazıyor :D
Şu anda 25958 miş :) 25.9K :)

yingyang16

Geçmiş olsun Bekeli  :S

Clickbank reklamlarını verirken , reklamını verdiğim siteyi test etmek için önce küçük reklam paketi alıp deneme yapıp sonra büyük reklam paketi alarak çözüm bulmuştum  ;)

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Ocak 2013, 14:24:00

Ben 24k (24000) dan düşük hiç görmedim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

direkt reflere girdiğimde Export List diye birşey var bu nedir? Alt üyelere mesaj atabiliyor muyuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Ocak 2013, 23:55:01
direkt reflere girdiğide Export Referral List diye birşey var bu nedir? Alt üyelere mesaj atabiliyor muyuz?

Export özelliği DR lerde yoktur, RR lerde vardır.
24 saatte bir o tabloyu ( orada görünen tün bilgilerle - avg, ne zmandır refin, en son hangi tarihte tıklamış vs) exel tablosu olarak alabiliyorsun.
Bunları kendin tablo oluşturup işleyerek takip edebilir ve yorum çıkartabilirsin.

PM özelliği 2 yıl kadar önce, refleri taciz etmek, zorlamak gibi şikeyetlerin gelmesi üzerine iptal edildi. Kimseye mesaj atamazsınız.

yingyang16

Fernando güne yeni uygulama ile başlamış  :g  :D 1 Direkt ref getirene 10 neopoints veriyormuş  :P :D

arshi

10 çok olmamış mı sarsılmasın fernando paşam :'(

ikose

Hayırlı olsun 10 Neopointiniz Yingyang  (p)

bekeli