neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

matomy'in videolarını nerdese 100 milyon kişi izliyor acayip geniş bir kitleye sahip bir reklam sitesi

FilmsizKalma

onu demiyor sanırım arkadaş, youtube linkinin reklamını vermekten bahsediyor olsa gerek (a)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Mart 2013, 03:26:15
onu demiyor sanırım arkadaş, youtube linkinin reklamını vermekten bahsediyor olsa gerek (a)

Normal bir PTC reklamı vermekten ne farkı var ki.. PTC reklamı nasıl veriyoruz diye sorması lazımdı o zaman. ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Mart 2013, 16:14:32
Normal bir PTC reklamı vermekten ne farkı var ki.. PTC reklamı nasıl veriyoruz diye sorması lazımdı o zaman. ;)
Neo her sitenin reklamını kabul ediyor mu? Kendisi bana sordu bende bilmediğimi bunu forumda konuya yazıp öğrenebiliceğini söyledim..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Mart 2013, 17:14:55
Neo her sitenin reklamını kabul ediyor mu? Kendisi bana sordu bende bilmediğimi bunu forumda konuya yazıp öğrenebiliceğini söyledim..

Her sitenin reklamını kabul etmiyor... Bunu öğrenmenin en iyi yolu reklamı onaya vermek. gelen cevaba göre kesin sonucu öğrenmiş olur.
Örneğin probux reklamı vermiyorsunuz neobux da... Yakın içerikli siteler diye sallıyor ama, direk olarak rakip demek istiyor :)
Çünki zamanında cashium' u da onaylamıyordu ;)

bunun yanı sıra pek çok reklam sitesinde de var olan, +18 içeriğe sahip siteler onaylanmıyor.

drogba

anlaşıldı ben ne biliyorsam herkes onu biliyor sanırım. deneyip göreceğiz.. :y uygularsam bilgilendiririm forumu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 02 Mart 2013, 19:58:38
anlaşıldı ben ne biliyorsam herkes onu biliyor sanırım. deneyip göreceğiz.. :y uygularsam bilgilendiririm forumu.

Eksik ya da anlaşılmayan bir cevap mı oldu tam anlayamadım...

Tüm alternatiflere gayet net cevap verildi. Altrnatiflere diyorum çünki sorunuz net değil.
Siz sorunuzu biraz daha net sorun biz cevap veremediysek.
Youtube videonuzun, neobux ta nerede yayınlanmasını istiyorsunuz ?
PTC reklamlarının içinde tıklayarak açılan bir youtube sayfası mı ? yoksa altta adprize alanı yanında NC kazandıran videolar arasında mı ?

drogba

PTC reklamlarının içinde tıklayarak açılan bir youtube sayfası  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 03 Mart 2013, 01:55:37
PTC reklamlarının içinde tıklayarak açılan bir youtube sayfası  :y

İzin var.....  Video içeriğinde sıkıntı yoksa onaylarlar.
Ama ne işinize yarar bilemem.. Çünki makul rakamlı olan micro reklamlar 5sn lik reklamlar. Çoğu kişi merak edip videoyu seyretmez, 5sn sonra kapatır sayfayı.

tolgacan86

Videonu izletmek istiyorsan, BuxP, CashNhits Sitelerinden video reklamlarını satın almayı tercih etmen daha mantıklı, en azından 10-20 saniye izleme garantisi alıyorsun..