neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

PTC gibi, sadece youtube videolarının döndüğü  bux benzeri siteler vardı bir süre önce...
Bir kısmı en baştan ödemedi zaten ama, kişiler kazandıklarıyla reklam verebildiği için, çabuk bırakmıyor böyle siteleri.. Kendisi diğerlerininkini izleyip kredi kazanıp, kendi reklamını çevirlem için kullanıyor uzun süre daha.. Onlardan kalan varsa yine bu şekilde değerlendirilebilir.

syhkd

siteye erisiliyormu yoksa benmi giremiyorum ?

hakanatik01

Sizde problem olabilir ben adprize tıklıyorum şu anda ;bundan öncede biraz görev baktım;ama bugün çok yavaştı bendede sürekli ;adprize tıklarken[ 67 adprize ]yaklaşık 1-2 saatte anca bitirttirdi :)

FilmsizKalma

Erişim var şu anda syhkd

syhkd

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mart 2013, 21:24:57
Sizde problem olabilir ben adprize tıklıyorum şu anda ;bundan öncede biraz görev baktım;ama bugün çok yavaştı bendede sürekli ;adprize tıklarken[ 67 adprize ]yaklaşık 1-2 saatte anca bitirttirdi :)

haydaaa bunlar engelledimi beni acaba ? giremiyorum ben

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: syhkd - 04 Mart 2013, 21:26:16
Panik olmayın ya .. Dns değiştirererk işe başlayabilirsiniz.. Tarayıcınızın geçmişini silip cash çerez vs silin sonra yeniden deneyin

hakanatik01

:) yak yahu engelleseler çok güzel belli ediyorlar 1kere başıma geldide :g :g dherşey normal l görünüyor "account suspend" yazıyor sadece neden olduğuda yazar misal çoklu hesap kullanımı :g :g

FilmsizKalma'nın dediklerini yapın %90 sorun kalmaz;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: syhkd - 04 Mart 2013, 21:26:16

502 hatası mı alıyorsunuz ? , hiçbirşey gelmiyor mu ?

syhkd

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Mart 2013, 21:30:10
502 hatası mı alıyorsunuz ? , hiçbirşey gelmiyor mu ?
hocam once 502 gateaway altında blockods yazıyordu simdide baglantı zaman asımına ugradı diyip duruyor hic girmiyor siteye ...baska bir sehirden bir arkadasımı DR olması icin ikna etmistim gunluk sadece sarı reklamlara tıklasan yeter demistim ... onun icin hesabı engellemis olabilirler mi ? eger oyleyse gercekten sacma ya olacak is degil deli oldum burda

hakanatik01

Filmsizkalma hocanın dediklerini yaptınızmı?  IP değişikse hiçbir sorun olamaz zaten aynı şehirde aynı apartmanda bile olsanız :) banlasalarda dediğim gibi "ACCOUNT SUSPEND" diyerek bildirir size telaşa gerek yok gibi yoğunluk vs. olabilir;