neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

ahahahaha :D ne güldüm ha. sen demişsin işte 2000 dolar  yatırdım diye. he şimdi allah verede gaza gelip birileri 2000 dolar  yatırmasa sanacak ki 2000 dolar  yatırsam kralım aman he:) ben ne dediysem sende birebir aynını demişsin zaten dikkatli okursan (ilk yatırım yapanlar kaymağını yiyor ama hepside değil tabi azınlık) . artı direct ref demek birilerinin sırtına basmak demek mi oluyormuş :D:D:D iyimiş bu. neo da standart  olarak takılan kazanır en güzel yönü tasklar. tasklardan kazanan ve task çözmeyi seven birkaç tanede direkt refi olan neo dan kara gecer anca.k golden sırf zarar. ama aynı tafya ile task yapmayı seven arkadaşları ile beraber clixencede neo dan biraz daha fazla kazanabilir.

bekeli

hakanatik01

ille karşılaştırma yapıcaksınız burdanda takip edin:) birini öeverken diğerini kötülemek yanlış ikisindende iyi para kazanılabilir :)

clixsene 2007den beri;
We've paid our 2,816,699 members $4,028,094.36 on time, every time!
neobux sadece dünkünü yazayım kalanı siz hesaplayın :) Yesterday
+ $94,354.30
Paid to our members

drogba

neo kötü diyen yoktur herhalde kötü olsa ben tıklamam. ama ben dahil isteyen kıyas yapsın niye yapmayalım ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. neo da kazanabilen ki benim fikrim belli neoda kazansın clixence de kazanan clixencede  kazansın. benim vurgulamak istediğim kardan çok zarar kısmı daha garanti adım atmak isteyen bana göre clixence yi denemeli herşey açık net çünkü. bende zamanında 1000 2000 dolar yatırsam bende şimdi bana hakılısın demezdim savunurdum .

hakanatik01

ben yanlış anladım o zaman özür dilerim:) bu durumda denemek isteyen probux'ı denesin sonrasında clickfair'ı [yakında CFde gelicek bence bu siteye :) şimdiden atı kaçırmadan üye olmak lazım işte]:)

hakanatik01

Bende kendim için karşılaştırma yaptım görev adamı olaraktan refsiz şusuz busuz hangi siteden ne kazanırım diyerek :)

aynı görev için verdiği roanlardan yola çıakrak ;Görev başına 0,07 clixsense için;neoda 0,08 dedim en kötüsü :) proda 0,1 dedim;

714 görevde 50$ olursunuz +5$ bonus alırısınız;toplam 55$ ; günlük bonus gelse aradaki fark kapanırmı bilmiyorum;
714 görevde 71,4$ olur 5$ alırsınız;=toplam 76,4$
714 neoda 0,8 [versin deiyelim en az herzaman clixsensede 0,01 fazladır] 57,12$ her  1 dolara %12 bonus alıcaz,6,8544$ eder , neodaki kazancınızda 63,97 olur;
yaşasın probux :D (ok) (ok) (ok)

Aynı oranları yeni gözdemiz olacak Clickfairdende beklliyorum yüzümü kara çıkaramasın  :g

FilmsizKalma

task mı dedin = forever probux :g

hakanatik01

illegal hariç oranlardır :P :))

drogba

FilmsizKalma sen ne çakalsın varya :) hakandandan gerikalır yanın yok. dur bende bir reklam yapayım

en baba site nasıl olsa yatırımsız kazandırıyor zarar 0 sıfır. ......... buyurun refli linkim . alt üyem olanlara ileride baya yüzdeli kampanyalarım olacaktır duyurulur

edt: bu arada bölüm neo bölümü yorumsuz bırakmayalım  :P neo nun en büyük rakibi bu site olacak ileride ona göre neo hakkında önemli bir konu.