neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Niye kızdığımı şimdi daha iyi anladınız değilmi  :D

Tebrikler Hakan  :)

djsugar

tebrikler  bune herkes  bişeyler kazanıyor ya burdan fernandoya bu şarkıyı yolluyorum .
http://www.youtube.com/watch?v=fQxrarE6dZ0

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Neo foruma bir bakın bakalım, beni kaça katlayan standartlar var, onlar da gizli golden heralde :P

bekeli

Tebrikler @elisamccline ve @hakanatik01 ;)

ballondor

ödülleriniz hayırlı olsun elisamccline ve hakanatik01 :)

hakanatik01

teşekkürler arkadaşalr darısı başınıza

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2013, 16:48:03
Arkadaşlar,
Neo foruma bir bakın bakalım, beni kaça katlayan standartlar var, onlar da gizli golden heralde :P
yok yee ne bakıcam foruma kadar burada herşey ortada golden/standart :P yada neoda 3 tip kullanıcı var demekki siz,ben ve diğerleri :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Mart 2013, 17:03:03
teşekkürler arkadaşalr darısı başınıza
yok yee ne bakıcam foruma kadar burada herşey ortada golden/standart :P yada neoda 3 tip kullanıcı var demekki siz,ben ve diğerleri :P

:)) :y
Bence de iki tip var :)

Adprize tıklayanlar ve tıklamayanlar :)) Bir rivayete göre, benim refim olan standartlara, diğer srtandarlardan daha çok AdPrize çıkıyormuş :P :g

Tebrikler bu arada :) :y

hakanatik01

bak bu daha mantıklı sizin refinize adprize iyi geliyor demekki :)

bu arada akşam  neoda  çalışma vardı yazıldımı bilmiyorum foruma bilginiz olsun şimdiden tıklayın sonraya  bırakamayın adpriz falan :) hızlı çözüyorlar ama genede tıklayalım biran önce tıklamaya gittim hayde fernandooooo çıkar 1 golden banada aradaki farklar kalksın gari :))

2013/03/13 at 02:43
"Next Friday, March 15th, at 21:00 (server's time) we'll repeat the previous failed maintenance.

Everything is ready to go and shouldn't last more than 30 minutes. Please view advertisements before that time just in case it takes longer than expected.

Thank you. "

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Mart 2013, 17:11:13
bak bu daha mantıklı sizin refinize adprize iyi geliyor demekki :)

bu arada akşam  neoda  çalışma vardı yazıldımı bilmiyorum foruma bilginiz olsun şimdiden tıklayın sonraya  bırakamayın adpriz falan :) hızlı çözüyorlar ama genede tıklayalım biran önce tıklamaya gittim hayde fernandooooo çıkar 1 golden banada aradaki farklar kalksın gari :))

2013/03/13 at 02:43
"Next Friday, March 15th, at 21:00 (server's time) we'll repeat the previous failed maintenance.

Everything is ready to go and shouldn't last more than 30 minutes. Please view advertisements before that time just in case it takes longer than expected.

Thank you. "

Bilgi için teşekkürler hakanatik :) :y

TR saatiyle gece 03:00 a geliyor, gece kuşu arkadaşlara duyurulur o zaman :)

tolgacan86

Tebrikler ben tamamen vazgeçtim bu adprize işinden, öğrenilmiş çaresizlik benimkisi olmuyorsa zorlama artık..  (ok)