neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

bekeli

Tebrikler @elisamccline ;)

Hayırlı olsun @regortaz ;)

abcb

Hayırlı olsun Regortaz  :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Nisan 2013, 23:22:38
50$ olmaz mı yani :g

Pek ala olur Hocam  :g Fernando unutturdu 50 dolar verdiğini  (d) :g

regortaz

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Nisan 2013, 13:00:45
Vee sonunda yine, yeniden golden :g 615 gün sürmüş 30 bini toplamam, 2520 adprize, 652 np offer geri kalanlar da reklam tıklarından :)  10 NP ödüllerini küçümsememek gerekiyormuş 1510 NP bonusu ordan :D

Hayırlı olsun regortaz :)
Al başına 1 yıl daha bela açtın işte şimdi :g geçmiş olsun mu demeliydim acep :P

Evet, 10NP ler de oldukça iyi iş çıkartıyor :) :y kullanan bilir :)

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 18:59:46
Hayırlı olsun regortaz :)
Al başına 1 yıl daha bela açtın işte şimdi :g geçmiş olsun mu demeliydim acep :P

Evet, 10NP ler de oldukça iyi iş çıkartıyor :) :y kullanan bilir :)

615 gündür tıklıyormuşum zaten bir 365 daha tıklarım hocam alışkanlık oldu artık :g Yalnız artık 10NP yerine para ödülü çıkmaya başlarsa sevinirim NPlerle işim kalmadı çünkü, Fernando'ya bildirirseniz sevinirim :P

edit: Bu mesajı yazdıktan sonra $0.50 çıktı AdPrize'dan, kesin forumu okuyor Fernando bey :D

matrix

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Nisan 2013, 20:06:42
615 gündür tıklıyormuşum zaten bir 365 daha tıklarım hocam alışkanlık oldu artık :g Yalnız artık 10NP yerine para ödülü çıkmaya başlarsa sevinirim NPlerle işim kalmadı çünkü, Fernando'ya bildirirseniz sevinirim :P
Hayırlı olsun dostum benimde hedefim bu şuan 700lerde falanım fakat şuan :) Toplamda 140 dolar civarı bir yatırım yaptım siteye (90 dolar gold). Şu an 61 dolar çektim ve rentler avgleri düşünce forumda da herkesin dediği gibi rentleri salmaya başlıyıcam birkaç gün sonra ,sadece üç beş tane 240 uzattıklarım 150 gün uzattığım 10-15 kadar rente verdiğim paraya üzüldüm ama  :S
Artık sadece gold reklamlarına tıklayıp ,adprize tıklaması ve minijobs yapıcam . Minijobstan şu ana kadar 20 dolar civarı bonuslarla kazandım 2 ayda böle giderse sanırım 1 sene de yatırımımı geri alırım artık hiç zaman ayırmıyorum siteye , sabah 7-8 de tıklayıp akşamda 10-01 arası çıkarsa az biraz task yaparak para kazansam daha çok kazanırım .

Kısacası neo da rent yapmayı kimseye tavsiye etmem hele gold hiç yapmayın  :D Keşke diyorum standard olsamda yine kar üstüne kar etsem ama geçti artık tabi yedik bi kere kazığı  :D Neo da reklam çok etkili ama bu da ayrı tabi :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Nisan 2013, 20:06:42
Bence bir süre adprize bile bekleme se :P
Ciddiyim hee :D Bir hurafem var bu konuda, sen de değerlendirirsen, bilgi verirsen sevinirim :D
10NP leri bile arayabilirsin bir süre :g

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 23:08:39
Hayırlı olsun dostum benimde hedefim bu şuan 700lerde falanım fakat şuan :) Toplamda 140 dolar civarı bir yatırım yaptım siteye (90 dolar gold). Şu an 61 dolar çektim ve rentler avgleri düşünce forumda da herkesin dediği gibi rentleri salmaya başlıyıcam birkaç gün sonra ,sadece üç beş tane 240 uzattıklarım 150 gün uzattığım 10-15 kadar rente verdiğim paraya üzüldüm ama  :S
Artık sadece gold reklamlarına tıklayıp ,adprize tıklaması ve minijobs yapıcam . Minijobstan şu ana kadar 20 dolar civarı bonuslarla kazandım 2 ayda böle giderse sanırım 1 sene de yatırımımı geri alırım artık hiç zaman ayırmıyorum siteye , sabah 7-8 de tıklayıp akşamda 10-01 arası çıkarsa az biraz task yaparak para kazansam daha çok kazanırım .

Kısacası neo da rent yapmayı kimseye tavsiye etmem hele gold hiç yapmayın  :D Keşke diyorum standard olsamda yine kar üstüne kar etsem ama geçti artık tabi yedik bi kere kazığı  :D Neo da reklam çok etkili ama bu da ayrı tabi :D

ben mutluyum walla kiralıklarla :D

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 23:14:55
Bence bir süre adprize bile bekleme se :P
Ciddiyim hee :D Bir hurafem var bu konuda, sen de değerlendirirsen, bilgi verirsen sevinirim :D
10NP leri bile arayabilirsin bir süre :g

ben mutluyum walla kiralıklarla :D

Siz bu konuda bilgilisiniz biliyorum geçen haftalarda bi araştırmıştım 4200 reften elemişsiniz falan :D Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah  :) Neo da minijobs yapmaya odaklanıcam artık :D admine mesaj atasım geliyo goldenı bedava geri al ama standartkenki avgmi geri ver diye  (sinir) :P :D :D